Ο Denzel Washington έκανε την καλύτερη έκπληξη σε μια 86χρονη φανατική θαυμάστριά του

PASADENA, CA - FEBRUARY 11:  Actor Denzel Washington poses in the press room at the 48th NAACP Image Awards at Pasadena Civic Auditorium on February 11, 2017 in Pasadena, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
PASADENA, CA - FEBRUARY 11: Actor Denzel Washington poses in the press room at the 48th NAACP Image Awards at Pasadena Civic Auditorium on February 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Μία θαυμάστρια του Denzel Washington δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια της, όταν ο ηθοποιός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρισκόταν στο Σικάγο και σταμάτησε σε ένα εστιατόριο και ζήτησε οδηγίες για το πώς θα πήγαινε στον προορισμό του. Μία παρέα του πρότεινε να συναντήσει μία φανατική θαυμάστριά του, την 86χρονη Juanita Hubbard, το σπίτι της οποίας είναι απέναντι από το εστιατόριο.

Φυσικά, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε την 86χρονη, συζήτησε μαζί της και φωτογραφήθηκε μαζί της. Μάλιστα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με κάποιους από τους γείτονες της Hubbard.

«Αυτό πραγματικά έφτιαξε τη μέρα της γιαγιάς μου και της οικογένειάς μου», ανέφερε μια ανάρτηση στο Facebook. «Δεν βλέπεις συχνά έναν θρύλο να έρχεται και να χτυπά την πόρτα σου. Αυτό ήταν το “Boo Thang” της γιαγιάς μου για 10 λεπτά».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο ο Ουάσινγκτον και η 86χρονη θαυμάστριά του συζητούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

«Ερχόμουν εδώ όταν ήμουν 5,6,7 ετών. Ακριβώς στο τετράγωνο» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός. «Είμαι τακτικός εδώ. Δεν είμαι από το Σικάγο, αλλά δεν φοβάμαι εδώ».

Η ανάρτηση στο Facebook έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και έχει ξεπεράσει τα 40.000 shares.