Η Sarah Jessica Parker κατηγόρησε εμμέσως την Kim Cattrall για την ακύρωση του τρίτου Sex and the City

Η τελευταία ταινία «Sex and the City» μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ, τελικά, καθώς σύμφωνα με τις φήμες, η Kim Cattrall είχε πολλές απαιτήσεις λόγω του φορτωμένου της επαγγελματικού προγράμματος.

Πιστέψτε μας, όμως, αυτό που ακολούθησε λίγο μετά την άνωθεν είδηση, είναι πολύ καλύτερο από άποψη ψυχαγωγίας, σε σχέση με οτιδήποτε θα βλέπαμε στην τρίτη ταινία SATC -που, αν κρίνουμε από τη δεύτερη, ίσως είναι προτιμότερο που δεν θα γυριστεί ποτέ.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε πως η ιστορία της Carrie, της Samantha, της Charlotte και της Miranda έχει και επισήμως τελειώσει.

«Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, γεμάτο ευτυχία σενάριο και μια ιστορία με την οποία θα ταυτιζόταν πολύς κόσμος», είπε η ηθοποιός στο Extra. «Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που δεν θα καταφέρουμε να πούμε αυτή την ιστορία και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία, αλλά κυρίως για το κοινό, που είχε εκδηλώσει μεγάλη επιθυμία για μία ακόμη ταινία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, υπεύθυνη για την ακύρωση της τρίτης ταινίας SATC ήταν η Kim Cattrall και οι μεγάλες απαιτήσεις που είχε από την παραγωγή. Τώρα, ωστόσο, η Cattrall αποφάσισε να μιλήσει εις βάθος για την απόφασή της να απομακρυνθεί από τη σειρά ταινιών του Sex and the City, στην εκπομπή του Piers Morgan «Life Stories», ούτως ώστε να διαψεύσει όλες τις φήμες περί «συμπεριφοράς ντίβας» που της καταλόγισαν.

«Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά περίεργο το ότι λαμβάνω οποιουδήποτε είδους αρνητικά δημοσιεύματα σχετικά με κάτι για το οποίο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο λέω “όχι”, τα οποία γράφουν πως έχω απαιτήσεις ή είμαι ντίβα», δήλωσε η Cattrall στον Morgan, σύμφωνα με την Daily Mail. «Και σε αυτό το σημείο είναι που περίμενα από τους ανθρώπους του Sex and the City, και ειδικά από την Sarah Jessica Parker, πως θα μπορούσαν να ήταν πιο ευγενικοί».

«Πραγματικά πιστεύω πως θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική», επανέλαβε η Cattrall. «Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά της. Εγώ δεν είχα ποτέ κάποιο (μαζί της)».

Η φήμη πως υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα στις δύο σταρ ακούγεται εδώ και χρόνια, η Parker όμως το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά σε μια εμφάνισή της στο «The Howard Stern Show» το 2016.

«Με ενοχλούσε πολύ κάποτε», είχε πει η Parker σχετικά με τις φήμες πως δεν τα πήγαινε καλά με την Cattrall στα γυρίσματα. «Ήταν όλα τέλεια κάθε μέρα; Ήταν κάθε μέρα οι άνθρωποι απελπισμένα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο; Όχι. Αλλά ήταν μια οικογένεια ανθρώπων που είχαν ανάγκη ο ένας τον άλλο, βασίζονταν ο ένας στον άλλο και αγαπούσαν ο ένας τον άλλο», είχε πει για την ομάδα του SATC.

Η Cattrall είπε πως την προσέγγισαν τον περασμένο Δεκέμβριο για μια τρίτη ταινία SATC, αλλά ήξερε από την πρώτη στιγμή πως δεν την ενδιέφερε να συμμετέχει στο project, παρά την επιμονή των παραγωγών.

«Θυμάμαι τόσο ξεκάθαρα το ότι πήρα αυτή την απόφαση, και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν μου τηλεφώνησαν ακριβώς για αυτό, ήξερα τι ήθελα, το ένιωθα, και η απάντηση ήταν απλά “σας ευχαριστώ, αλλά όχι, είμαι εντάξει όπως είμαι”», είπε.

«Δεν έχει να κάνει με περισσότερα λεφτά, δεν έχει να κάνει με περισσότερες σκηνές, δεν έχει να κάνει με τίποτα από όλα αυτά», πρόσθεσε. «Έχει να κάνει με μια ξεκάθαρη απόφαση, μια απόφαση με ισχύ στη ζωή μου, να τελειώσω ένα κεφάλαιο και να ξεκινήσω ένα άλλο. Είμαι 61. Πρέπει να γίνει τώρα».

Παρά τα όσα έγιναν, η Cattrall παραδέχεται πως το καστ του SATC μοιράζεται μια «πραγματική αγάπη», παρότι στην πορεία χάθηκε με κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές της, λόγω της διαφοράς ηλικίας και των διαφορετικών τρόπων ζωής τους.

«Έχουν όλοι παιδιά και εγώ είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, και μιας και η σειρά τελείωσε οριστικά και εγώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, δεν τους βλέπω πλέον», είπε η Cattrall. «Αυτό που μας ένωνε ήταν η σειρά, και η σειρά τελείωσε».

Μπορεί η Cattrall να μην έχει καμία διάθεση να πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμη ταινία Sex and the City, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υποστηρίζει το project. Μάλιστα η ηθοποιός, η οποία έχει τιμηθεί και με Χρυσή Σφαίρα, πρότεινε να αντικαταστήσουν οι δημιουργοί τον χαρακτήρα της στην τρίτη ταινία, ούτως ώστε να της δώσουν μεγαλύτερη ποικιλομορφία.

«Θέλω να κάνουν την ταινία, αν αυτό θέλουν και οι ίδιοι», είπε. «Είναι ένας σπουδαίος ρόλος. Τον έπαιξα παραπάνω από όσο έπρεπε, και λίγο ακόμα, και τον αγάπησα, και τώρα πρέπει να τον παίξει μια άλλη ηθοποιός. Ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια Αφρό-Αμερικανή Samantha Jones ή μια Λατίνα Samantha Jones;».

«Έχω προχωρήσει. Αυτό συμβαίνει στα 60 μου χρόνια. Έχουν να κάνουν με εμένα, να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, όχι για την καριέρα μου. Για εμένα. Και αυτό με κάνει να νιώθω φανταστικά», πρόσθεσε η Cattrall.