ΔΙΕΘΝΕΣ
05/10/2017 07:23 EEST | Updated 05/10/2017 07:23 EEST

Βρετανία: Ισόβια στον άστεγο που σκότωσε τη γυναίκα που τον βοήθησε

JaysonPhotography via Getty Images
Bad things happen in life.

Η ποινή των ισοβίων με ελάχιστη έκτιση τα 30 χρόνια επιβλήθηκε στον 24χρονο Aaron Barley, τον άστεγο νέο που δολοφόνησε τη γυναίκα που τον έσωσε μαζί με το γιο της, ενώ αποπειράθηκε να σκοτώσει και τον άνδρα της.

Η Tracey Wilkinson πριν από ένα περίπου χρόνο είδε τον νεαρό να κοιμάται έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο Stourbridge, όπου ζούσε με την οικογένειά της ενώ χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Αργότερα μάλιστα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας προσέλαβε τον άστεγο 24χρονο, ο οποίος στη συνέχεια απολύθηκε επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών, αναφέρει το rt.

Η Wilkinson όμως τον βοήθησε πάλι ενώ ο Barley πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια για να μην είναι μόνος του. Για το γεγονός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του με μια κάρτα στην οποία έγραφε: «Στη μητέρα που δεν είχα ποτέ».

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε φέτος το Μάρτιο, όταν ο πρώην άστεγος σκότωσε την άτυχη γυναίκα που τον βοήθησε.

Ντυμένος με μαύρα ρούχα μπήκε στο σπίτι όταν ο 47χρονος σύζυγος της Wilkinson έβγαλε βόλτα το σκύλο, και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 50χρονη και τον 13χρονο γιο της.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο της οικογένειας και διέφυγε αλλά οι αρχές τον συνέλαβαν όταν λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι τράκαρε. Ειδικοί που κατέθεσαν στη δίκη μίλησαν για έναν άνθρωπο που είναι «μυθομανής και εξαιρετικά χειριστικός».

Ο 24χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του ενώ δεν εξήγησε ποτέ τα κίνητρά του.

Sponsored Post