Δεκαέξι συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αττική για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

Δεκαέξι συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αττική για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων
eurokinissi

Σε δεκαέξι συλλήψεις, ενός άνδρα και δεκαπέντε γυναικών, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε σε επτά οίκους ανοχής στην Αθήνα, την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας, ενώ από τις δεκαπέντε γυναίκες, οι έντεκα είναι αλλοδαπές και οι τέσσερις Ελληνίδες, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, προσήχθησαν οκτώ γυναίκες, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 638 ευρώ, πέντε κάμερες ασφαλείας και ένα καταγραφικό μηχάνημα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή