Το Youtube «κατεβάζει» βίντεο που διαφημίζει προσφορά διακοπών με σεξ και ναρκωτικά στην Κολομβία

Το Youtube «κατεβάζει» βίντεο που διαφημίζει προσφορά διακοπών με σεξ και ναρκωτικά στην Κολομβία
Φωτογραφία Αρχείου
Φωτογραφία Αρχείου
dem10 via Getty Images

Μια Κολομβιανή εταιρεία που δημοσίευσε ένα ερωτικό βίντεο διαφημίζοντας τετραήμερες διακοπές με σεξ και ναρκωτικά σε ιδιωτικό νησί, λογοκρίθηκε από το Youtube που «κατέβασε» το κλιπ, σύμφωνα με την Independent.

Το κλιπ προωθεί την «σεξ εμπειρία σε νησί» που προσφέρει η εταιρεία Good Girls Company σε 30 άνδρες οι οποίο μπορούν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι με τη συνοδεία 60 ιερόδουλων, διαθέσιμων 24 ώρες την ημέρα.

Το νησί βρίσκεται στην Cartagena της Κολομβίας, ενώ το βίντεο ξεκινάει ακολουθώντας το ταξίδι ενός άνδρα από την πτήση του στο νησί, εξηγώντας ότι τα μεταφορικά με αεροπλάνο ή πλοίο συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου διακοπών.

Ο άνδρας τότε μπαίνει σε ένα γιοτ όπου μια γυναίκα αρχίζει να χορεύει γύρω από αυτόν. Στο βίντεο μάλιστα, υπάρχει λεζάντα που γράφει ότι οι διακοπές είναι «drug friendly», την ώρα που ο άνδρας είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και περιτριγυρισμένος από καπνό και γυναίκες.

Τα τέσσερα πακέτα προσφορών έχουν και διαφορετικές τιμές που κυμαίνονται από 599 έως 1.499 δολάρια.

Το αρχικό βίντεο δεν υπάρχει πλέον στο Youtube (αν και μπορεί να βρεθεί σε άλλους λογαριασμούς), αλλά το πακέτο διακοπών είναι διαθέσιμο προς αγορά.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή