Κόντρα στο ρεύμα ο Λεμονής με Μάριν

Κόντρα στο ρεύμα ο Λεμονής με Μάριν
Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images
Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images
NurPhoto via Getty Images

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει με αγωνία να ολοκληρωθούν απόψε (10/10) και οι τελευταίοι αγώνες των Εθνικών ομάδων, έτσι ώστε να επιστρέψουν στο Ρέντη υγιείς όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού και να δουλέψει από Πέμπτη (12/10) με όλη την ομάδα μαζί για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (14/10, 20:30).

Οπότε, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί τον Φορτούνη, για τον οποίο θεωρεί ότι πήρε το μάθημά του μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο.

Και το λέμε αυτό, γιατί ακούγεται ολοένα και πιο έντονα ότι το σενάριο με Φορτούνη πίσω από τον φορ και τον Μάριν σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, είναι κάτι που δεν το έχει απορρίψει ο Λεμονής. Μην αποκλείσετε να το δούμε ακόμα και στην Νέα Σμύρνη.

Να θυμίσουμε, ότι στα τελειώματα της περσινής σεζόν δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε τον Γερμανό στα αριστερά και έπαιζαν ως επιτελικοί χαφ είτε ο Φορτούνης, είτε ο Τσόρι. Μάλιστα, θεωρούσε ο Λεμονής ότι απέναντι σε κλειστές άμυνες λειτούργησε μια χαρά το συγκεκριμένο σχήμα.

Για τον Μάριν γενικότερα έχει καλή άποψη, θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει δημιουργικά στον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συνύπαρξη των Φορτούνη - Μάριν ακόμα και σε φιλικά, αλλά και σε ματς πρωταθλήματος επί Μπέσνικ Χάσι, είχε σηκώσει πολύ μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο βοηθιέται η ομάδα από αυτή τη συνύπαρξη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Χάσι παρότι δοκίμαζε το συγκεκριμένο σχήμα από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, είχε πολλά παράπονα και από τους δύο, άσχετα αν στο τέλος την «πλήρωνε» ο Φορτούνης και ο Μάριν έβγαζε 90λεπτα.

Η ουσία είναι μία: Ο Λεμονής δεν αποκλείεται να πάει κόντρα στο ρεύμα. Δηλαδή να ξαναβάλει τον Μάριν αριστερά. Είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του. Για τα αριστερά υπολογίζει και τον Καρσελά, και τον Σεμπά, αλλά στα ματς πρωταθλήματος θα «παίξει» το σενάριο με Φορτούνη - Μάριν, όπως το είδαμε αρκετές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν με τον Μπέσνικ Χάσι που επικρίθηκε κιόλας για αυτή την επιμονή του.

Πηγή: Sport24

Δημοφιλή