ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/10/2017 04:42 EEST | Updated 12/10/2017 04:42 EEST

Βίντεο: Επίθεση τραμπούκων σε αθλητή ΜΜΑ μετά από «τσαμπουκάδες» στον δρόμο

YouTube

Είναι γνωστό (ειδικά στην Ελλάδα) πως ο δρόμος είναι κατεξοχήν ένας χώρος στον οποίο μπορούν να ξεσπάσουν τρομεροί καυγάδες μεταξύ οδηγών, καθώς αρκετοί/ές για κάποιον λόγο πραγματικά «μεταμορφώνονται» (και όχι προς το καλύτερο) όταν βρίσκονται στο τιμόνι. Ωστόσο, υπάρχει και το πανάρχαιο αξίωμα το οποίο λέει πως δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις τσαμπουκάδες σε αγνώστους, πολύ απλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιοι και τι μπορεί να είναι.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ από βρετανικά ΜΜΕ φαίνεται ακριβώς αυτό: Σε ένα περιστατικό «αγριάδων» στον δρόμο (πιθανώς στη Βρετανία, αν κρίνουμε από το ότι τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα) ένας άνδρας (ο οποίος προφανώς έχει συνηθίσει να λύνει τις διαφορές του με αυτόν τον τρόπο) πετάγεται έξω από το αμάξι του με ένα ρόπαλο, μετά από διαφωνία με τον οδηγό ενός Peugeot 206. Αφού τον απειλεί, χτυπά το αμάξι του, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βγει έξω- και αυτός βγαίνει και, αποφεύγοντας το ρόπαλο, ξαπλώνει στο έδαφος τον αντίπαλό του με μια γροθιά στο σαγόνι.

Εναντίον του οδηγού του 206 ορμά και δεύτερος και ακολουθεί σύντομη αναμέτρηση, μέχρι ο οδηγός του 206 – που, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, είναι αθλητής ΜΜΑ (Mixed Martial Arts)- αναισθητοποιεί τον αντίπαλό του με λαβή στον λαιμό.