Αγγλία: 17χρονη ενώ γυρίζει σπίτι της πέφτει θύμα τριών διαδοχικών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε μία ώρα

17χρονη ενώ γυρίζει σπίτι της πέφτει θύμα τριών ξεχωριστών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε μία ώρα
metropolitan police London

Ένα 17χρονο κορίτσι εκτιμάται πως έπεσε θύμα τριών, ξεχωριστών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε λίγες ώρες και ενώ επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα οι αρχές εκτιμούν πως το κορίτσι δέχθηκε επανειλημμένα επιθέσεις σε διάστημα μόλις μίας ώρα και αφού αποχαιρέτησε τους φίλος με τους οποίους είχαν πάει σε ένα club στο Tower Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η απίστευτη επώδυνη περιπέτεια της 17χρονης ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς σε κάμερες ασφαλείας εμφανίζεται να την μεταφέρει ένας άνδρας επί την οδό Cambridge Health. Στη συνέχεια εμφανίζονται να μπαίνουν σε ένα κτίριο, ο άνδρας βγαίνει μόνος του και απομακρύνεται ενώ στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια από την μπλούζα που φορούσε η κοπέλα.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την Telegraph, μια άλλη κάμερα ασφαλείας, «πιάνει» το κορίτσι να παραπατά στην προσπάθειά του να διασχίσει την οδό Mint ενώ την ακολουθεί ένας δεύτερος άνδρας με γένια, ο οποίος επιβαίνει σε ένα αγωνιστικό ποδήλατο. Αξιωματικοί της αστυνομίας δήλωσαν ότι ο άντρας ακολούθησε το κορίτσι για αρκετή ώρα και όταν τελικά μια ακόμη κάμερα την «πιάνει» ξανά, ο άντρας εμφανίζεται να την πλησιάζει καθώς και οι δύο προσεγγίζουν πια την Corfield Street.

Λίγο αργότερα ο άνδρας εμφανίζεται να έχει εγκαταλείψει το σημείο πεζός.

Το κορίτσι, του οποίου τα ρούχα πλέον εμφανίζεται κατεστραμμένα, εμφανίζεται ξανά σε άλλο σημείο επί της ίδιας οδού και λίγα λεπτά αργότερα, όπως εκτιμούν οι αρχές, έπεσε θύμα και τρίτης σεξουαλικής επίθεσης στην οποία όμως αυτή τη φορά οι δράστες ήταν δύο ή τρεις άνδρες. Συγκεκριμένα και πάλι σύμφωνα με τις καταγραφές στις κάμερες ασφαλείας, ένας άνδρας εμφανίζεται να περπατά στον ίδιο δρόμο με την κοπέλα και κάποια στιγμή συναντά δύο άλλους κοντά σε δέντρα που υπήρχαν στο σημείο. Στη συνέχεια σκύβει πάνω από κάτι που εμφανίζεται σαν σκιά ανάμεσα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Και εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί εκτιμούν πως σημειώθηκε η τρίτη σεξουαλική επίθεση.

Λίγο αργότερα, επιτέλους ένας πολίτης εντοπίζει την 17χρονη που είναι πεσμένη στο έδαφος και καλεί σε βοήθεια.

Η αστυνομία, που έχει δώσει στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες, εκτιμά πως στην κοπέλα είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η επιθεωρητής Suzanne Jordan από την υπηρεσία Κακοποίησης και Παιδιών και Σεξουαλικών Αδικημάτων της Μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε πως «Πρόκειται για μια τρομακτική, πολλαπλή, σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της» και συμπλήρωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να την βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί η δοκιμασία της. Πιστεύουμε ότι οι δύο από τις τρεις επιθέσεις ήταν πολύ σοβαρές και είμαστε αποφασισμένοι να συλλάβουμε τους υπεύθυνους γι 'αυτά τα τρομακτικά εγκλήματα».

Πηγή: The Telegraph

Δημοφιλή