Εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη: Βαριά ήττα, άθλια εμφάνιση

Εκτέθηκε ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη: Βαριά ήττα, άθλια εμφάνιση
contra.gr

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων, ο Παναθηναϊκός πέρασε και δεν ακούμπησε στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα τον βρήκε μπόσικο και τον νίκησε εύκολα με 98-71 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" στο παιχνίδι που έκλεισε την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Διασώθηκε μόνο ο Παππάς.

Δεν χρειάζεται δε και κανά μάστερ για να εξηγήσει κανείς γιατί ηττήθηκε-χαλαρά μάλιστα-ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη.

Αυτά που έχουν επισημανθεί ήδη από τα φιλικά παιχνίδια για τους πράσινους έκαναν την εμφάνισή τους στο "Παλάου μπλαουγκράνα" χωρίς ο Τσάβι Πασκουάλ να μπορεί να αλλάξει την κακή εικόνα.

Εν αρχή ήταν η κακή άμυνα στη θέση 5. Ο Σεραφέν έκανε πάρτι κόντρα στον (όχι και τόσο σέντερ) Γκιστ αλλά και με τους Βουγιούκα, Ογκαστ, όσο τέλος πάντων έπαιξαν οι δύο.

Παρόλα αυτά η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν μη αναστρέψιμη (40-35), κάθε άλλο. Ομως το ξεκίνημα στην τρίτη περίοδο ήρθε να υπογραμμίσει τα μεγάλα προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Η αστοχία στις βολές, η πολύ χαλαρή άμυνα και στην περιφέρεια πια και η παροιμιώδης αστοχία στα τρίποντα (ο Παπαθηναϊκός ευστόχησε για πρώτη φορά στην... 12η προσπάθεια) κατέστησαν ανέφικτη ακόμα και τη διαχείριμη ήττα.

Μόνο ο Παππάς διασώθηκε από αυτό το αγωνιστικό ναυάγιο και αυτός όχι για πολύ. Η ολοκληρωτική κατάρρευση ήρθε στην 4η περίοδο όταν η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή