Το Twitter αποθέωσε αυτή τη γυναίκα και το κόλπο της για να κοιμηθεί άνετα στο αεροπλάνο

Το Twitter αποθέωσε αυτή τη γυναίκα και το κόλπο της για να κοιμηθεί άνετα στο αεροπλάνο
Twitter

Τα ταξίδια με αεροπλάνο μπορεί να μας γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο σε σχέση με τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα, τα προτερήματά τους όμως σταματούν κάπου εκεί. Από τις ατελείωτες ουρές στο check-in και τις δέκα διαφορετικές απαγορεύσεις στις χειραποσκευές που συνεχώς αλλάζουν, μέχρι τις στενές θέσεις με τον μηδαμινό χώρο για τα πόδια και αυτή τη χαρακτηριστική, περίεργη μυρωδιά που έχουν όλες οι καμπίνες, τα μειονεκτήματα των αεροπλάνων σχεδόν ισοφαρίζουν το προτέρημα της εξοικονόμησης χρόνου -στην, πολύ συχνή, περίπτωση καθυστέρησης ή και ακύρωσης πτήσης, φτάνουν να το ξεπερνούν.

Γι' αυτό δεν είναι παράξενο που πολλές φορές οι ταξιδιώτες εφευρίσκουν τους δικούς τους τρόπους για να περάσουν ένα σχετικά ευχάριστο και άνετο αεροπορικό ταξίδι -μάσκες ύπνου, μαξιλάρια κλπ.

Μόνο που τώρα ο ανταγωνισμός για τον πιο πρακτικό και εφευρετικό ταξιδιώτη ανέβηκε σε νέα επίπεδα, έπειτα από την κυκλοφορία μιας φωτογραφίας στο διαδίκτυο που ανέβασε τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη.

Η εν λόγω φωτογραφία, απεικονίζει μια γυναίκα που, θέλοντας να απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται τον ύπνο της κατά τη διάρκεια της πτήσης, αποφάσισε πέρα από την κλασική μάσκα ύπνου και το ανατομικό κολάρο υποστήριξης του κεφαλιού, να κρεμάσει και μια ταμπέλα στον λαιμό της με την πλέον σημαντική πληροφορία προς κάθε ενδιαφερόμενο:

«Παρακαλώ ξυπνήστε με για σνακ και ποτά! Ευχαριστώ!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος του ίντερνετ και ειδικά του Twitter ενθουσιάστηκε από την, ξεκάθαρα ευφυή, σκέψη της γυναίκας, και φρόντισε να της αποτίνει τον κατάλληλο φόρο τιμής:

Πάντα τέτοιες υπέροχες ιδέες, κόσμε.