ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/10/2017 07:59 EEST | Updated 18/10/2017 12:45 EEST

Την σύζυγο του αντιπροέδρου Πενς συνάντησε η Μπέττυ Μπαζιάνα

SOOC

Την σύζυγο του αντιπροέδρου Πενς συνάντησε η Μπέττυ Μπαζιάνα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της κ. Πενς στο σπίτι του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Πρόκειται για μία λευκή οικία του 19ου αιώνα η οποία ανήκει στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, παραχωρείται στον εκάστοτε αντιπρόεδρο και δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό (σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο που δέχεται επισκέψεις του κοινού).

Βρίσκεται στον αριθμό ένα του οικισμού του Παρατηρητηρίου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών (USNO), στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον και χτίστηκε το 1893 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του επόπτη του Ναυτικού. Όμως η οικία ήταν τόσο όμορφη ώστε το 1923 άλλαξε χρήση με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Ως οικία του αντιπροέδρου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974.

Την κ. Μπαζιάνα υποδέχθηκε στην είσοδο της οικίας η κυρία Πένς, η οποία και ξενάγησε την κυρία Μπαζιάνα στους χώρους της οικίας και τους κήπους της. Η Μπ. Μπαζιάνα υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών της οικίας ενώ στη συνέχεια οι δύο κυρίες αντήλλαξαν απόψεις για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Photo gallery Συνάντηση Μπαζιάνα - Σύζυγος Πενς See Gallery

Sponsored Post