Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σε καλέσει για φαγητό, αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να φάτε χαβιάρι

Caviar on ice with spoon
Caviar on ice with spoon

Σίγουρα δεν είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο για να φάμε χαβιάρι.

Ο σωστός τρόπος είναι, τοποθετώντας μία μικρή ποσότητα από το χαβιάρι ανάμεσα από τον δείκτη και τον αντίχειρά σας.

Όπως αναφέρει ο John Knierim, πρόεδρος της εταιρείας Calvisius Caviar, στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost, οι άνθρωποι ξεκίνησαν να το τρώνε με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να το τεστάρουν πριν το αγοράσουν.

«Αν φας κάτι από το την παλάμη του χεριού σου, ο εγκέφαλός σου αυτόματα σου λέει ότι δεν υπάρχει καμία γεύση ή διαφορετική υφή που να έρχεται από το χέρι σου. Ενώ αν φας κάτι από ένα κουτάλι, ο εγκέφαλός σου σου λέει ότι το κουτάλι έχει κάποια γεύση και υφή», λέει ο Knierim.

«Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι η παλάμη έχει βακτήρια, αλλά το πίσω μέρος του χεριού έδινε την πιο αγνή μορφή, επειδή μπορούσες να βάλεις χαβιάρι εκεί και να μην περάσουν ασθένειες από το ένα άτομο στο άλλο», συμπλήρωσε.

Αν και φαίνεται λίγο περίεργο να βλέπεις κάποιον να τρώει χαβιάρι με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον Knierim δίνει στο χαβιάρι μία πιο καθαρή γεύση.