Τη λένε Ines Rau και είναι η πρώτη transgender playmate στην ιστορία του Playboy

Τη λένε Ines Rau και είναι η πρώτη transgender playmate στην ιστορία του Playboy

Μετά το θάνατο του ιδρυτή του Playboy, όπως είναι επόμενο, το περιοδικό κυκλοφορεί έχοντας στο εξώφυλλό του το Hugh Hefner, ωστόσο στο τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2017 μάλλον αυτό είναι το λιγότερο που θα προσέξει κανείς, καθώς για πρώτη φορά playmate του Playboy γίνεται μία transgender, η Γαλλίδα Ines Rau.

Μοντέλο στο επάγγελμα και γνωστή στη βιομηχανία της μόδας, η 26χρονη Ines φιλοξενείται για δεύτερη φορά στη σελίδες του περιοδικού, αφού η πρώτη ήταν το 2014, όταν φωτογραφήθηκε τελείως γυμνή από τον Ryan McGinley, γιορτάζοντας το coming out της, όπως δήλωσε τότε η ίδια. Ήταν η φωτογράφιση που της άνοιξε τις πόρτες σε μεγάλα πρακτορεία μόδας και σε μερικά από τα πιο σημαντικά catwalks μεγάλων οίκων όπως Balmain, Bulgari κ.ά.

Thanks @bulgariofficial💥 @jc_babin @galerieslafayette for having me. Obssesed with my Green Emerald Serpentine. #Bulgari #ParisCoutureWeek #InesRau

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INES RAU (@supa_ines) στις

Για την ιστορία, το Playboy έκανε την αρχή με τα trangender μοντέλα το 1991, όταν φιλοξένησε την Tula στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

Έπειτα, στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν το transgender μοντέλο Caroline Cossey, είδε την καριέρα της να κινδυνεύει εξαιτίας της αποκάλυψης της ταυτότητας φύλου της, ο Hugh Hefner της πρότεινε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό, δίνοντάς της ουσιαστικά, σωτήρια χείρα βοηθείας, όπως δήλωσε η ίδια στη HuffPost.