Για 23η χρονιά, η ελληνική Αγωγή συνεχίζει τα μαθήματα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικώ

Για 23η χρονιά, η ελληνική Αγωγή συνεχίζει τα μαθήματα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικώ
Huffpost

Για 23η χρονιά, η ελληνική Αγωγή συνεχίζει τα μαθήματα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών για ενήλικες και παιδιά από 3 ετών.

Ήδη από την προσχολική ηλικία τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν με απλό και ευχάριστο τρόπο τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, ώστε από νωρίς να μπορέσουν να αντιληφθούν την σύνδεση των αρχαίων ελληνικών με τα νέα ελληνικά, να καταλάβουν ότι πρόκειται για την ίδια γλώσσα, να κατανοήσουν την ετυμολογία και την ορθογραφία των λέξεων. Παράλληλα διδάσκονται την Ιστορία και καλλιεργούν την αγάπη και το σεβασμό για τον ελληνικό πολιτισμό.

Στα τμήματα των εφήβων, γίνεται η προετοιμασία και η εις βάθος κατανόηση των σχολικών κειμένων, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν τα νοήματα των κειμένων αυτών και τη σπουδαιότητά τους. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το μάθημα και όχι να το αποφεύγουν.

Στα τμήματα ενηλίκων, διδάσκεται η Αρχαία Ελληνική γλώσσα με τη μέθοδο των ζωντανών γλωσσών με τέτοιο τρόπο ώστε με την ολοκλήρωση των τριών ετών διδασκαλίας, να γίνει εφικτή η κατανόηση των κειμένων εκ του πρωτοτύπου. Παράλληλα, προσφέρονται τμήματα Φιλοσοφίας και Ιστορίας.

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και διαρκούν 2 ώρες. Η πρόσβαση στη Σχολή είναι εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης μέσα στο κτίριο της Σχολής.

Τα οφέλη της εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών είναι γνωστά από πληθώρα ερευνών και ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών και την όξυνση της παρατηρητικότητας και της μνήμης.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 210.5221314 και στο info@EllinikiAgogi.gr

Διεύθυνσις: Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι (ύψος σταθμού μετρό Πανόρμου)

Δημοφιλή