H σέξι «κακοποιός» με τα τατουάζ, το μπλαζέ ύφος και το ροζ πιστόλι που ξεμυάλισε τους πάντες στα social media

H σέξι «κακοποιός» με τα τατουάζ, το μπλαζέ ύφος και το ροζ πιστόλι που ξεμυάλισε τους πάντες στα social media
fresno police depertment

Τα «κακά» αγόρια και τα «άτακτα» κορίτσια ήξεραν πάντα πως να εμπνέουν σεξαπίλ και να ασκούν έλξη στο αντίθετο φύλο (ή και στο ίδιο). Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ατίθασα πνεύματα, που δεν φοβούνται τίποτα και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια συμβάσεις και κατεστημένο. Βέβαια, έχοντας πια περάσει την εφηβεία (άντε και τα ανέμελα φοιτητικά χρόνια) η γοητεία τους άρχιζε να ξεθωριάζει.

Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι εξαιρέσεις. Ίσως να θυμάστε τον Jeremy Meeks ο οποίος έγινε γνωστός όταν η αστυνομία δημοσίευσε την φωτογραφία από την σύλληψή του και αυτομάτως τα social media τον ανακήρυξαν στον πιο «σέξι κατάδικο».

Thanks for all the love #Blessed

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Τώρα σειρά έχει μια 20χρονη, η οποία έγινε επίσης γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο τρόπο. Από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η αστυνομία της Καλιφόρνια και η οποία τραβήχτηκε μετά τη σύλληψή της. Η σέξι εμφάνιση της νεαρής Mirella Ponce έχει τρελάνει κόσμο -με το βλέμμα και τα τατουάζ της.

Σε αυτό βοηθά βέβαια και η φαντασία κάποιων, αφού βέβαια έμαθαν πως η 20χρονη και φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας Tiny Rascal αλλά και να κυκλοφορεί με ένα...ροζ όπλο. Όπως διαβάζουμε μάλιστα σε ιστοσελίδες, η 20χρονη έχει πολλά τατουάζ στο σώμα της (μεταξύ των οποίων και φράσεις όπως «Η αγάπη είναι πόνος» και «Ο πόνος είναι απόλαυση»).

Η γυναίκα επέβαινε σε όχημα, που σταμάτησαν οι αστυνομικοί, και σε αυτό επέβαιναν το μωρό της και δύο ακόμη μέλη της συμμορίας και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και για κατοχή κλεμμένου όπλου ενώ ορίστηκε εγγύηση 50.000 δολαρίων για κάθε ένα από τα αδικήματα.

Η φωτογραφία της γυναίκας, αλλά και φωτογραφίες του επίσημου έγγραφου της σύλληψης της και του ροζ όπλου που φέρεται να είχε στην κατοχή αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΤ του Fresno στο Facebook.

Τα σχόλια φυσικά ήταν πολλά, με αποκορύφωμα χρήστες του διαδικτύου που ρωτούσαν το ποσό της εγγύησης δηλώνοντας πρόθυμοι να πληρώσουν για αφεθεί ελεύθερη αλλά και κάποια κάπως πιο χλιαρά του στιθλ «το μόνο αδίκημα που έχει διαπράξει είναι πως έκλεψε την καρδιά μου».

Δημοφιλή