Ο οίκος Dior διαψεύδει οποιαδήποτε συνεργασία του με τον Ντάνο

Ο οίκος Dior διαψεύδει οποιαδήποτε συνεργασία του με τον Ντάνο
Instagram

UPDATE: Μετά τη χτεσινή κίνηση του πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου -γνωστού και ως Ντάνου- να συμμετέχει στην αλυσίδα αγάπης της καμπάνιας της Natalie Portman, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του WeMovement, ο οίκος Dior, προς αποφυγή της οποιαδήποτε σύγχυσης διαψεύδει την οποιάδηποτε συνεργασία με τον Αγγελόπουλο.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού WeMovement», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο διάσημος οίκος μόδας, προς αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

****

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ο Ντάνος του Survivor) είναι ένα από τα πρόσωπα της διεθνούς καμπάνιας του οίκου Dior για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με ανάρτησή του ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στην καμπάνια του οίκου για την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε ενισχυθεί η προσπάθειας του WeMovementτης Natalie Portman για τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών του κόσμου.

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?», λέει ο παίκτης του ριάλιτι στο βίντεο.

Μάλιστα όπως γράφει ο νικητής του Survivor στη λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Instagram για κάθε post ο Dior δωρίζει 1 ευρώ στην καμπάνια της Natalie Portman με το WeMovement.