ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/11/2017 06:40 EET | Updated 02/11/2017 06:40 EET

Νέα επίθεση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Θύμα ξυλοδαρμού ένας νεαρός και μια διοικητική υπάλληλος

eurokinissi

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θύμα έναν νεαρό άνδρα και διοικητική υπάλληλο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε η Πρυτανεία στις 8 το βράδυ της Τρίτης, ομάδα νεαρών επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομο που αποχωρούσε εκείνη την ώρα από το Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου. Όπως έγινε γνωστό, μία διοικητική υπάλληλος του ιδρύματος η οποία επιχείρησε να αποτρέψει τη βίαιη αυτή ενέργεια, δέχτηκε και η ίδια επίθεση από την ίδια ομάδα.

Κατά πληροφορίες, δράστες ήταν δύο με τρία άτομα.

«Τέτοια γεγονότα θυμίζουν μαύρες στιγμές της ιστορίας και είναι καθήκον όλων μας να τα αποβάλουμε από τους χώρους μας και τις κοινότητες μας, ακόμα δε περισσότερο από τους χώρους του Πανεπιστημίου. Τέτοια αποτρόπαια γεγονότα αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση του δημόσιου Πανεπιστημίου και στην εκτροπή από την ομαλή ακαδημαϊκή και δημοκρατική λειτουργία του» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση και καταλήγει καλώντας όποιο μέλος της κοινότητας του Ιδρύματος γνωρίζει οτιδήποτε γι’ αυτό το γεγονός να το γνωστοποιήσει στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την προστασία του Ιδρύματος και τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, είχε σημειωθεί περιστατικό ξυλοδαρμού ατόμου με αναπηρία το οποίο προσερχόταν προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση.

Sponsored Post