Ο Λουντ δεν ανανεώνει με τις παρούσες συνθήκες

Ο Λουντ δεν ανανεώνει με τις παρούσες συνθήκες
sport24.gr

H μεταγραφή τον Ιανουάριο είναι η λύση που προκρίνεται, μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11), οι Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του Ρόμπιν Λουντ. Στη συζήτηση τέθηκαν τα "θέλω" κάθε πλευράς εν όψει της λήξης της συνεργασίας τους τον Ιούνιο του 2018 και κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να βρεθεί το συντομότερο μία λύση που θα αφήσει αμφότερους ικανοποιημένους.

Από το Τριφύλλι προτάθηκε η μονοετής ανανέωση έως τον Ιούνιο του 2019, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν τη δέχεται. Όπως τόνισε ο ατζέντης του, ο Λουντ ανησυχεί με την οικονομική κατάσταση και με την ασυνέπεια και δεν θέλει να συνεχίσει με τις παρούσες συνθήκες στην ομάδα.

Στην περίπτωση που επανερχόταν η ομαλότητα στον Παναθηναϊκό, τότε ο Λουντ θα ανανέωνε χωρίς δεύτερη σκέψη. Διότι περνάει καλά στην Αθήνα, το περιβάλλον αρέσει στη σύζυγο του και θα σκεφτόταν να πάρει μεταγραφή μόνο για ένα μεγαλύτερο club.

Είναι σαφές πως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επιθυμούν να μην χάσουν τον Λουντ χωρίς ανταλλάγματα και διαλέγουν την πώληση του τον Ιανουάριο, έστω και με μικρό αντίτιμο. Από την άλλη, ο Φιλανδός χαφ προτιμά να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μην ρισκάρει να χάσει χρήματα ή να τα διεκδικεί δικαστικά σε πολύμηνες εκδικάσεις.

Η μεταγραφή μοιάζει η ιδανική επιλογή για όλους και το ζητούμενο είναι τι θα αποκομίσει ο Παναθηναϊκός. Επιπροσθέτως, ο ατζέντης ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης και τις διερευνητικές κρούσεις από αγγλικές ομάδες, όμως προς το παρόν δεν έφερε επίσημη πρόταση. Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και ο μάνατζερ του Λουντ συμφώνησαν να κρατήσουν επαφές και θα συναντηθούν ξανά ότι θα έχει κάτι συγκεκριμένο για τη μεταγραφή.

Πηγή: sport24.gr

Δημοφιλή