Φάκελοι Μιραλάς, «Τόρο» στον Πειραιά και ο... Γιαγιά Τουρέ

Φάκελοι Μιραλάς, «Τόρο» στον Πειραιά και ο... Γιαγιά Τουρέ
Contra.gr

Με ποιόν παλαίμαχο πέρασε τον περισσότερο...ελεύθερο χρόνο του στο “Καραϊσκάκης” ο Μέσι και γιατί σχολίασαν τον... Τουρέ; Τι έγινε με τον ατζέντη του Μποτία; Το scouting report Στουτγκάρδης, Μπενφίκα για Κούτρη και η μανατζερική παρέλαση στο Περιστέρι. Τα πιο ενδιαφέροντα παρασκήνια του σημερινού Τύπου.

Πλούσια είναι η σημερινή αθλητική επικαιρότητα όσον αφορά σε "ζουμερά" παρασκήνια, με τον Ολυμπιακό να "κλέβει την παρασταση" μέσω της ιστορικής κόντρας του με την Μπαρτσελόνα στο "Καραϊσκάκης". Πάμε να τα τσεκάρουμε!

Ο ΜΕΣΙ ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΓΙΑ... ΚΑΡΕΜΠΕ- ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ

Με ποιο μέλος του Ολυμπιακού... ξόδεψε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του στα αποδυτήρια του “Καραϊσκάκης” ο Λιονέλ Μέσι; Σύμφωνα με την “Lιvesport” με ένα συμπατριώτη του, που έχει φορέσει τα “ερυθρόλευκα”. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα,προς το πρόσωπο του οποίου έδειξε να τρέφει μεγάλη εκτίμηση ο σούπερ σταρ των “μπλαουγκράνα”.

Ιμπαγάσα και Μέσι συζήτησαν για αρκετή ώρα για τα πάντα (ο δεύτερος έδειξε ενδιαφέρον και για το τωρινό αντικείμενο δουλειάς του πρώτου στον Ολυμπιακό),ακόμη και για τις τοιχογραφίες των αποδυτηρίων. Στάθηκε ιδιαίτερα σε μια που ποζάρουν δίπλα, δίπλα ο Γιάγια Τουρέ με τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Μέσι να...θυμάται έργα και ημέρες με τον Ιβοριανό, από τότε που ήταν συμπαίκτες στην Μπάρτσα και την σεζόν του τρέμπλ! Μάλιστα ο κάπτεν της Μπαρτσελόνα δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με τα παιδιά του “Κάνιο”...

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ ΣΤΟΝ... ΠΕΙΡΑΙΑ

Η... αποκάλυψη μιας άφιξης στην Αθήνα, πριν από λίγες ημέρες, μπορέι να είναι απο τους λόγους της σούπερ εμφάνισης του Αλμπέρτο Μποτία κόντρα στην Μπαρτσελόνα! Εξηγούμεθα:

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος” ο Μαριάνο Αγκιλάρ, μάνατζερ του Μποτία (αλλά και των Ρομπέρτο,Μίτσελ), βρέθηκε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα αλλά και για να έχει συζητήσεις με τους “ερυθρόλευκους” για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό στόπερ.

Το συμβόλαιο του Μποτία τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά τόσο ο άσος, όσο και ο μάνατζερ του επιθυμούν να ανανεωθεί.Θυμιζουμε πως διάφοροι τραυματισμοί την φετινή σεζόν, απο την προετοιμασία, δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί παρά μόνο στα δύο 90λεπτα με την Μπαρτσελόνα και στις...καθυστερήσεις με τον Πανιώνιο.

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σύμφωνα με τον “Τρελό... του χωριού”, την παρασκηνιακή στήλη της “Sportday” θα έχουμε... παρέλαση από ατζέντηδες και σκάουτερς αύριο το βράδυ στο γήπεδο του Περιστερίου για το Ατρόμητος – Πανιώνιος. Βασικά για τον Κιβρακίδη αφού ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων από ότι φαίνεται... αρέσει στο εξωτερικό. Στη βιτρίνα πάντα υπάρχουν και παίκτες του Πανιωνίου, όπως οι Κότνικ, Χατζισαφί και Μασούρας...

ΑΡΕΣΕ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ ΣΕ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΥ...ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

Μεγάλο... σουξέ έχει τελευταία ο Λεονάρντο Κούτρη. Αν πιστέψουμε την “Γάτα” για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο “Καραϊσκάκης” την Τρίτη σκάουτ από ΣτουτγΚάρδη και Μπενφίκα. Μάλιστα και οι δύο έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσουν να τον κάνουν σκάουτινγκ. Αυτό σημαίνει πως θα ξανάρθουν για νέο τσεκάρισμα...

ΤΡΕΙΣ ...ΦΑΚΕΛΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:ΜΙΡΑΛΑΣ, “ΤΟΡΟ”, ΒΕΛΛΙΟΥ

Ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” έχει πρωτοσέλιδο το... “τριπλό χτύπημα του Μαρινάκη” αναφέροντας πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίζεται έτοιμος να ανοίξει ξανά τον “φάκελο Μιραλάς”, προκειμένου να τον φέρει τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Επίσης, πως έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Τοροσίδη που θέλει να επαναπατριστεί και να φύγει από την Μπολονια αλλά και του παραγκωνισμένου στην Νότιγχαμ Απόστολου Βέλλιου.

Να συμπληρώσουμε εδώ τα εξής δεδομένα: πως και η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα μπακ και οτι ο Βέλιος αρέσει στον Λεμονή ενώ η Φόρεστ είναι... ιδιοκτησίας Μαρινάκη.

Δημοφιλή