Ο Robert Downey Jr μας ξεναγεί με τον πιο αστείο τρόπο μέσα στο ονειρεμένο εξοχικό του στα Hamptons

Ο Robert Downey Jr μας ξεναγεί με τον πιο αστείο τρόπο μέσα στο ονειρεμένο εξοχικό του στα Hamptons

François Dischinger for Architectural Digest

Το Architectural Digest έκανε πρόσφατα μια επίσκεψη στην εξοχική κατοικία του Robert Downey Jr. στην ειδυλλιακή τοποθεσία των Hamptons, προκειμένου να μας δώσει μια χορταστική δόση από το σπίτι που ανακαίνισε ο ηθοποιός και απολαμβάνει πλέον μαζί με τη σύζυγό του, Susan, και τα δύο παιδιά τους.

«Θέλαμε κάτι που δεν θα είχαμε δει ήδη ένα εκατομμύριο φορές», λέει ο διάσημος ηθοποιός στο AD, σχετικά με την επιλογή του ιδιαίτερου κτίσματος, τον σχεδιασμό και την ανακαίνιση του οποίου ανέλαβε ο designer Joe Nahem και η νεοϋορκέζικη φίρμα Fox-Nahem Associates. «Δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι εμφανώς εκκεντρικό. Απλά απολαμβάνουμε λίγες δόσεις παιχνιδίσματος και διασκέδασης. Και σίγουρα δεν μας αρέσει κάτι βαρετό», προσθέτει.

François Dischinger for Architectural Digest

Το εξοχικό τους σπίτι στα Hamptons είναι ένας ανεμόμυλος του 19ου αιώνα του οποίου η αρχική λειτουργία ήταν αυτή του θεάτρου. Στην πορεία μετατράπηκε σε μια σύγχρονη κατοικία με διαρθρωτικές προσθήκες, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο αρχικό κτίσμα με την πάροδο των χρόνων.

Ο τριγύρω χώρος καλύπτεται από πλούσια βλάστηση και πανύψηλα, καταπράσινα δέντρα, με τον σχεδιαστή εξωτερικών χώρων Joseph Tyree να έχει επιμεληθεί τους κήπους της έκτασης, ενώ η τοποθεσία της κατοικίας προσφέρει δύο σημαντικά ατού: είναι κοντά στην πόλη του ανατολικού Hampton και ταυτόχρονα είναι αρκετά απομονωμένη ώστε να προσφέρει ιδιωτικότητα από τα γειτονικά σπίτια.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε άλλα ωστόσο, θα αφήσουμε το ζεύγος Downey να σας ξεναγήσουν οι ίδιοι στο ονειρεμένο εξοχικό τους.