Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
Eurokinissi

Προσαγωγή στην Ασφάλεια ενός άνδρα που εξετάζεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη έγινε την Τρίτη.

Πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 58 ετών και ήταν ο υπ'αριθμόν ένα ύποπτος για εμπλοκή στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι τοξικομανής, σεσημασμένος μάλιστα, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.

Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα. Αρχικά, ο δράστης προσήχθη, ενώ η προσαγωγή πρόκειται να μετατραπεί σε σύλληψη.

Δημοφιλή