Ποια είσαι και τι έκανες στην Blake Lively; Η ηθοποιός έγινε μια «άλλη» για τον νέο της ρόλο

Ποια είσαι και τι έκανες στην Blake Lively; Η ηθοποιός έγινε μια «άλλη» για τον νέο της ρόλο
Cast member Blake Lively poses during a photocall for the film
Eric Gaillard / Reuters
Cast member Blake Lively poses during a photocall for the film

Την έχουμε συνηθίσει απαστράπτουσα και εντυπωσιακή όχι μόνο στα κόκκινα χαλιά και τις επίσημες εμφανίσεις της αλλά και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Blake Lively συνηθίζει να αναλαμβάνει τους ρόλους της «ωραίας» στις ταινίες της, με ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες, ωστόσο, παραμένει «η ωραία».

Όχι αυτή τη φορά όμως.

Ο φακός των παπαράτσι «έπιασε» τη διάσημη ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «The Rhythm Section», στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μόνο που οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν την Blake Lively που ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά μια άλλη.

Με πολύ κοντά, κακοβαμμένα μαλλιά, φαρδιά και άκομψα ρούχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Lively έμοιαζε αιώνες μακριά από τη συνηθισμένη της λαμπερή εικόνα. Δείτε και μόνοι σας.

Στο «The Rhythm Section» η Lively θα υποδύεται την Stephanie Patrick, μια γυναίκα που ζητά εκδίκηση για το θάνατο της οικογένειάς της, η οποία σκοτώθηκε σε μια οργανωμένη πτώση αεροσκάφους. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία είναι μια σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Βρετανού Mark Burnell, το οποίο είναι κομμάτι της σειράς βιβλίων του συγγραφέα με πρωταγωνίστρια το χαρακτήρα της Patrick.

Αν προσθέσουμε στον τραγικό χαρακτήρα του σεναρίου τις φήμες που θέλουν τη σκηνοθεσία της ταινίας να αναλάβει η Reed Morano, υπεύθυνη για το εξαιρετικό «The Handmaid's Tale» που απολαύσαμε φέτος στη μικρή οθόνη από το Hulu, είναι προφανές πως η Lively έχει βάλει στόχο να διεκδικήσει μια θέση στις υποψηφιότητες των Όσκαρ του 2019.

Θα πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο, μέχρι το Φεβρουάριο του 2019, όταν και θα κυκλοφορήσει η ταινία, για να διαπιστώσουμε αν η μεταμόρφωση της Lively έπιασε τόπο ή πρόκειται για άλλη μια περίπτωση του γνωστού γνωμικού με τον παπά και τα ράσα.