Ο Νεϊμάρ, η κλίκα και το πριόνισμα της καρέκλας του Έμερι

Ο Νεϊμάρ, η κλίκα και το πριόνισμα της καρέκλας του Έμερι
contra.gr

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την Ισπανία καταγράφει τον τρόπο που προσπαθεί ο Νεϊμάρ να γίνει... αφεντικό στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν δίχως επιτυχία μέχρι στιγμής! Οι δηλώσεις συμπαίκτη του που δείχνουν τις προθέσεις του Βραζιλιάνου.

Δυο πράγματα είναι σίγουρα στην υπόθεση. Τα 222.000.000€ που κόστισε ο Νεϊμάρ και ο "ιδιαίτερος" χαρακτήρας του. Το ένα "κολλάει" με το άλλο, αφού όταν πληρώνεις ένα τέτοιο εξωπραγματικό ποσό, είσαι ουσιαστικά αναγκασμένος να κάνει ό,τι θέλει ο παίκτης έτσι ώστε να μην χαθεί η τεράστια επένδυση.

Ο Νεϊμάρ το ξέρει, η διοίκηση της Παρί επίσης, οι συμπαίκτες και ο προπονητής του Νεϊμάρ όμως κάνουν τους... δύσκολους. Σε σημείο που η ομάδα έχει χωριστεί πλέον σε δυο (ίσως και τρία) στρατόπεδα.

Από τη μία ο Βραζιλιάνος με το... παρεάκι του (Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Λούκας Μόουρα, Μαρκίνιος) και από την άλλη ο Έμερι και οι... παλιοί με "αρχηγό" τον Έντινσον Καβάνι. Μία ωραία ατμόσφαιρα δηλαδή.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική AS ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Γαλλία και αυτό γιατί είχε... καλομάθει στην Μπαρτσελόνα, έχοντας ως ομπρέλα προστασίας τους Μέσι, Σουάρες, Πικέ και Ινιέστα.

'Ετσι προσπαθεί να φτιάξει τη δική του... κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί για να περνάει όλα του τα θέλω. Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο, κρίνοντας όπως από τις δηλώσεις του Μαρκίνιος, που βρίσκεται με τον Νεϊμάρ στην Βραζιλία με την εθνική ομάδα, καταλαβαίνουμε πως το... πριόνισμα της καρέκλας του Έμερι έχει ξεκινήσει.

"Δεν αρκεί να είσαι καλός προπονητής, πρέπει να είσαι και καλός μάνατζερ για να δουλεύεις σωστά στο υψηλότερο επίπεδο", είπε ο 23χρονος αμυντικός και συνέχισε:

"Ο Τιτ (προπονητής της Βραζιλίας) το καταφέρνει άψογα. Είναι σπουδαίος. Σαν πατέρας μας και φανταστικός προπονητής που παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Είναι πιστός και αισθάνεσαι σημαντικός τόσο στα αποδυτήρια όσο και στα ΜΜΕ όταν μιλάει για εμάς", κατέληξε ρίχνοντας έτσι τα καρφιά του για τον Έμερι.

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή