ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/11/2017 04:37 EET | Updated 09/11/2017 04:38 EET

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Για πότε έχουν προγραμματιστεί οι συγκεντρώσεις

eurokinissi

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας. Το συνδικάτο απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Το παρών θα δώσει και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι αυξήσεις στους μισθούς, κατώτατος μισθός 751 ευρώ, προστασία απεργιακού δικαιώματος και απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων.

Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στις 6:00 στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικά σωματεία και επιτροπές αγώνα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της Αττικής.

Πλατεία Ομονοίας: Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, της Ανατολικής Αθήνας, του δήμου Αθήνας και του Γαλατσίου, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, των δήμων του Λαυρίου και της περιοχής των Μεσογείων, των δήμων του Θριασίου και της Μεγαρίδας.

Πλατεία Μοναστηρακίου: Η ΟΒΣΑ, κλαδικά σωματεία ΕΒΕ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Α’ Αθήνας. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων,σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους του Πειραιά και του Νότιου τομέα της Αθήνας.

Προπύλαια: Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι