Παρουσίαση του τόμου του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου, «Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος»

Παρουσίαση του τόμου του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου, «Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος»
Facebook
Facebook
FACEBOOK

Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κυρία Βενετσάνα Κυτριαζοπούλου και η Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Επιστημών και Ελληνικών Αξιών κυρία Αικατερίνη Παναγοπούλου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν, στην παρουσίαση του τόμου των Πρακτικών του Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου, με τίτλο «Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος», που έλαβε χώρα στις 28-31 Αυγούστου 2016, στην Αρχαία Ολυμπία.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών (ανατολική αίθουσα), τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00.

Τον τόμο θα παρουσιάσουν ο Επιμελητής Έκδοσης και Πρόεδρος του Συνεδρίου κ.Στέφανος Α. Παϊπέτης, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και οι κ.κ.Ιωάννης Δελής, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ Ευστράτιος Θεοδοσίου, Καθηγητής ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Φυσικών, Σταυρόνικος Παπαμαρινόπουλος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Δημοσθένης Πολύζος, Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δημοφιλή