Παίζουν... μπουνιές τα δημοσιεύματα για Βράνιες και Χιμένεθ

Παίζουν... μπουνιές τα δημοσιεύματα για Βράνιες και Χιμένεθ
EUROKINISSI

H AEK έδωσε φιλικό αγώνα μεσοβδόμαδα, κεκλεισμένων των θυρών στα Σπάτα, για να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των Κονέ και Τσιγκρίνσκι, όμως το φινάλε του αγώνα δεν βρήκε μόνο χαμόγελα για την καλή κατάσταση που βρίσκονται αυτοί οι δύο ποδοσφαριστές.

Και αυτό γιατί το αγωνιστικό κομμάτι επισκιάστηκε από επεισόδιο μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Όγκνιεν Βράνιες, με δύο σερβικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Ισπανός τεχνικός και ο Βόσνιος αμυντικός έγιναν... μπίλιες.

Υπάρχουν μάλιστα δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στον συμβάν καθώς το ένα ρεπορτάζ υποστηρίζει πως υπήρχε ένα πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο τη στιγμή της αλλαγής του Βράνιες, με τον παίκτη να μη δέχεται τις παρατηρήσεις του Χιμένεθ (δεν του άρεσε η εικόνα του στο ματς), την ώρα που το άλλο ρεπορτάζ αναφέρει πως τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμενα, υποστηρίζεται πως οι δύο άνδρες δεν έμειναν μόνο στην ανταλλαγή βαριών κουβέντων αλλά ήταν μία ανάσα από το να έρθουν στα χέρια, κάτι που δεν έγινε αφού χρειάστηκε η παρέμβαση ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης.

Το σίγουρο είναι πως ο Βράνιες θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και μένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία του, από τη στιγμή που το παράπτωμα αυτό έρχεται αντιμέτωπο με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή