Μπορεί να πέρασαν μόλις 56 χρόνια, αλλά πλέον μπορείτε να φάτε πρωινό στο Tiffany's

Μπορεί να πέρασαν μόλις 56 χρόνια, αλλά πλέον μπορείτε να φάτε πρωινό στο Tiffany's
Breakfast at Tiffany's

Αν αγαπάτε το «Breakfast at Tiffany's», την Audrey Hepburn και την Νέα Υόρκη και μάλιστα σκοπεύετε να την επισκεφτείτε σύντομα, τότε σας έχουμε μερικά πολύ καλά νέα.

Το Tiffany & Co. ανοίγει μια καφετέρια στο, θρυλικό πλέον, κεντρικό κατάστημά του που πρωταγωνιστεί και στην ταινία, 56 χρόνια μετά από εκείνη τη μέρα που η Holly Golightly έφαγε ένα κρουασάν μπροστά από τη βιτρίνα του, κάνοντάς το εν λόγω τελετουργικό μία από τις πιο δημοφιλείς και γεμάτες αίγλη δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος ένα πρωί στη Νέα Υόρκη.

Το Blue Box Cafe, όπως ονομάζεται, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή στον τέταρτο όροφο του κοσμηματοπωλείου. Σύμφωνα με την USA Today, το καφέ θα σερβίρει κλασικό αλλά πεντανόστιμο πρωινό, που θα συμπεριλαμβάνει καφέ, avocado toast, βάφλες και, φυσικά, κρουασάν.

Θα λειτουργεί τις ώρες του καταστήματος, ενώ οι τοίχοι του και η γενικότερη χρωματική παλέτα του αποτελούν άμεση αναφορά στο κλασικό μπλε και λευκό κουτάκι που συνοδεύει όλα τα πολύτιμα κοσμήματα του Tiffany's.