Μια μεγάλη γιορτή για τη βιώσιμη μόδα έρχεται στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Μια μεγάλη γιορτή για τη βιώσιμη μόδα έρχεται στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου η γειτονιά της Κυψέλης γίνεται το επίκεντρο της βιώσιμης μόδας. Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE μάς προσκαλούν στο "Global Fashion Disruptors", το μεγαλύτερο event για τη Βιώσιμη Μόδα, που έχει στηθεί ποτέ στην πόλη!

Η πρώτη ημέρα, η οποία και θα λάβει εξ'ολοκλήρου χώρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης #ΔΑΚ, περιλαμβάνει ομιλίες, δημιουργικά και τεχνικά εργαστήρια για σχεδιαστές, pop-up αγορά σχεδιαστών βιώσιμης μόδας, Kids’ Corner με παιχνίδια για τους μικρούς ηθικούς καταναλωτές του αύριο, ανταλλακτικό παζάρι και σημείο ανακύκλωσης, έκθεση προσφύγων και Ελλήνων καλλιτεχνών, προβολές και πρεμιέρες διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών με αντικείμενο τη βιώσιμη μόδα, καθώς και την Απονομή των βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού SOFE Global Fashion Disruptors. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν street dance performers, έθνικ φαγητό και party με DJ sets, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του διημέρου, και η Orsola de Castro, Ιδρύτρια του παγκόσμιου κινήματος Fashion Revolution.

Η δεύτερη ημέρα, η οποία θα διεξαχθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, περιλαμβάνει τεχνικά εργαστήρια και εκπαίδευση γύρω από ζητήματα βιώσιμης μόδας, αποκλειστικά για σχεδιαστές και επαγγελματίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χώροι διεξαγωγής

Κυριακή 19 Νοεμβρίου | Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Κεφαλληνίας 46, Αθήνα

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook

Δημοφιλή