Χτίζοντας τους αθλητές του αύριο

Χτίζοντας τους αθλητές του αύριο

Με τον κορυφαίο πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα και τον ανερχόμενο κολυμβητή Χρήστο Χαρατάσο να αποτελούν τους μέντορες μικρών και εφήβων αθλητών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG Electronics (LG) «LG Αθλητές του Αύριο», κατά τη διάρκεια του Spetses Mini Marathon 2017.

H ΤζώρτζιαΣταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, σε σχετική μας ερώτηση ξεχωρίζει μία από τις στιγμές που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους της έζησαν: «Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών κα τον θρύλο του μπάσκετ Παναγιώτη Φασούλα μαζί με και τον κολυμβητή ανοιχτής θαλάσσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Χρήστο Χαρατάσο. Με το που εμφανίστηκαν στον χώρο αυτοί οι δύο μεγάλοι αθλητές, τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας τους, όπου αναφέρθηκαν στις εμπειρίες τους ως αθλητές, είχαν την απόλυτη προσοχή των παιδιών. Εκείνα με τη σειρά τους δεν χόρταιναν να κάνουν ερωτήσεις για τα μυστικά της επιτυχίας τους και πως μπορούν να γίνουν οι αθλητές του αύριο. Μέσω του προγράμματος «LG Αθλητές του Αύριο» θέλουμε να ενθαρρύνουμε παιδιά και εφήβους να αθλούνται και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Έχοντας ως γνώμονα τη μεγάλη ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό των παιδιών που συμμετείχαν στις δράσεις μας, θεωρώ ότι θέσαμε πολύ σταθερά θεμέλια και συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη νέα γενιά αθλητών θα φτάσουμε σε ακόμα πιο ικανοποιητικά επίπεδα.»

Με τη σειρά του, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα “LG Αθλητές του Αύριο” είναι σπουδαία και θα ήθελα να την συγχαρώ για αυτήν την ουσιαστική πρωτοβουλία. Αγκαλιάζοντας τον σκοπό της LG, στόχος όλων μας είναι να καθοδηγήσουμε τους νέους αθλητές και να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών». Ο Χρήστος Χαρατάσος συμπλήρωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την LG που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω κοντά με τους ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του. Σαν νέος αθλητής ταυτίζομαι και εγώ μαζί τους και απ’ την πλευρά μου θα ήθελα να συνεισφέρω όπως μπορώ στο να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους».

Όσον αφορά τους επόμενους σταθμούς του προγράμματος, η κυρία Σταυροπούλου διευκρινίζει: «Καθώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο σημερινό περιβάλλον του sports marketing, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που συνάδουν με τη φιλοσοφία μας και προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού. Επομένως, την επόμενη χρονιά θα συμμετέχουμε στρατηγικά σε διοργανώσεις που επικεντρώνονται σε 3 βασικά αθλήματα: το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τρέξιμο».