Αν έχετε ξεμείνει από εφιάλτες, το trailer του «A Quiet Place» υπόσχεται να σας κρατήσει ξύπνιους τα βράδια

Αν έχετε ξεμείνει από εφιάλτες, το trailer του «A Quiet Place» υπόσχεται να σας κρατήσει ξύπνιους τα βράδια
A Quiet Place

Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού John Krasinski έχει πλέον επίσημο trailer και, αν η ταινία εκπληρώσει όσα υπόσχονται τα δύο λεπτά του βίντεο, τότε μάλλον θα μιλάμε για το θρίλερ-νικητή της χρονιάς.

Στο «A Quiet Place», ο Krasinski πρωταγωνιστεί μαζί με την (σύζυγό του στην πραγματική ζωή) Emily Blunt, ως ένα ζευγάρι που ζει με τα παιδιά του σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος, μέσα στην απόλυτη ησυχία. Όχι μόνο επειδή είναι μόνοι τους και μακριά από τον πολιτισμό, αλλά επειδή πρέπει να μην κάνουν τον παραμικρό θόρυβο προκειμένου να μείνουν ζωντανοί.

«Αν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν θα μπορέσουν να σε κυνηγήσουν», γράφει το tagline στο trailer, ενώ βλέπουμε την οικογένεια να κινείται με προσοχή μέσα στο σπίτι, να παίζουν επιτραπέζια πάνω σε επιφάνειες καλυμμένες με υφάσματα και να επικοινωνούν μεταξύ τους μόνο μέσω της νοηματικής γλώσσας. Ένα ατύχημα όμως είναι αρκετό για να προκαλέσει το χάος.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Noah Jupe και Millicent Simmonds, ενώ ο Krasinski έχει επιμεληθεί και το σενάριο. Το «A Quiet Place» θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου του 2018 και, αν όλα πάνε καλά, θα μας στοιχειώσει για καιρό.