Στην τελική ευθεία του Σκίμπε για συμβόλαιο διετίας

Στην τελική ευθεία του Σκίμπε για συμβόλαιο διετίας
Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic via Getty Images

Ήταν ευθύς εξ αρχής το μεγάλο φαβορί, ο ίδιος ήθελε να μείνει στην Εθνική ομάδα και να συνεχίσει το έργο του, οι παίκτες και ιδίως οι παλιές καραβάνες επιθυμούσαν το ίδιο.

Eπομένως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μίχαελ Σκίμπε θα παραμείνει ομοσπονδιακός τεχνικός και θα οδηγήσει την γαλανόλευκη στο UEFA Nations League και στα προκριματικά του Euro 2020.

Το έργο του κρίθηκε θετικό από την ηγεσία της ΕΠΟ παρά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ και στο προσυμβούλιο πριν την σημερινή (20/11) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφασίστηκε να δοθεί το "πράσινο φως" στον Βαγγέλη Γραμμένο να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Γερμανό κόουτς και να δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές.

Κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας υπάρχει και όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το προηγούμενο όσον αφορά στο οικονομικό, όμως θα ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό οι απαιτήσεις του προπονητή.

Όπως και να 'χει, παρά τα όσα ακούστηκαν για ελληνική λύση στην άκρη του ελληνικού πάγκου, ακόμα και αν υπήρξαν τέτοιες φωνές μέσα στην Ομοσπονδία, πάρθηκε η απόφαση να μην αλλάξει η τεχνική ηγεσία και να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στον Γερμανό, ώστε να οδηγήσει την Εθνική στα τελικά του Euro 2020.

Πηγή: Sport24

Δημοφιλή