Ένα φούτερ και ένα μπουφάν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στην Aναστασία Τσουκαλά

Ένα φούτερ και ένα μπουφάν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στην Aναστασία Τσουκαλά
eurokinissi

Στα εργαστηριακά αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του δράστη που εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα με στόχο τη δικηγόρο Αναστασία Τσουκαλά στα Εξάρχεια.

Στη Δ.Ε.Ε. Βρίσκονται ένα φούτερ και ένα μπουφάν, τα οποία βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου τραυματίστηκε η κυρία Τσουκαλά.

Οι «επιστήμονες» της Αστυνομίας θα επιχειρούσαν αρχικά να ταυτοποιήσουν γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα για να εντοπίσουν σε ποιον ανήκουν τα ρούχα (αυτό θα γίνει μόνο αν ο κάτοχος του ρουχισμού είναι σεσημασμένος). Στη συνέχεια, θα επιχειρηθεί να ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό του κατόχου του ρουχισμού με γενετικό υλικό που βρέθηκαν πάνω σε πυροσωλήνες (εκτοξευτήρες φωτοβολίδων) που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στον τόπο των επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν στη Huff Post Greece ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη διαδικασία, καθώς είναι δύσκολο να αποδειχθεί ποιος από όλους αυτούς που είχαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εκτοξευτήρες είναι αυτός που τραυμάτισε τη γυναίκα. Δεν αποκλείεται πάντως ο δράστης να θέλησε να ξεφορτωθεί μετά τον τραυματισμό πράγματα, προκειμένου να μην ενοχοποιηθεί.

Σταθερή βελτίωση για την Αναστασία Τσουκαλά, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, αλλά και σημεία βελτίωσης, διαπιστώνει το νεότερο ιατρικό δελτίο του Ευαγγελισμού, το οποίο αναφέρει: «Η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης».

Νωρίτερα είχε γίνει έκκληση για αίμα για την 55χρονη. Η αιμοδοσία του νοσοκομείου λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ έως 15.30 μ.μ και Σάββατο 9:00π.μ - 14:00μ.μ.

Δημοφιλή