ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/11/2017 11:45 EET | Updated 23/11/2017 14:38 EET

Πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα της υπόθεσης για την πώληση βλημάτων δίνει ο Καμμένος

Alkis Konstantinidis / Reuters
Greek Defense Minister and leader of minor coalition party Independent Greeks Panos Kammenos gestures during a parliamentary session in Athens, Greece June 27, 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras called a referendum on austerity demands from foreign creditors on Saturday, rejecting an "ultimatum" from lenders and putting a deal that could determine Greece's future in Europe to a risky popular vote. REUTERS/Alkis Konstantinidis

Στο θέμα των απορρήτων εγγράφων σε σχέση με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώλησή τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» αναφέρει σχετικά ο κ. Καμμένος.

Την ίδια στιγμή, νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε δική του ανάρτηση στο Twitter είπε πως «σύμφωνα με την αντίληψη κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας».

Sponsored Post