Από τα άγραφα: Γυμνός, μεθυσμένος οδηγός τράκαρε σε δέντρο ενώ έκανε σεξ με επιβάτιδα

Από τα άγραφα: Γυμνός, μεθυσμένος οδηγός τράκαρε σε δέντρο ενώ έκανε σεξ με επιβάτιδα
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Andrey Kuzmin / Reuters

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψει κανείς αυτό, παρά μόνο αναφέροντας τα «στεγνά» γεγονότα, τα οποία κυριολεκτικά μιλούν από μόνα τους: Γυμνός και μεθυσμένος οδηγός στην πολιτεία Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ έριξε το αυτοκίνητό του σε ένα δέντρο ενώ έκανε σεξ με επιβαίνουσα γυναίκα- η οποία «κανονικά» καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της News Tribune, που επικαλείται την Τροχαία της πολιτείας (Washington State Patrol) ο άνδρας οδηγούσε την Τετάρτη κοντά στο Λα Γκράντε, γυμνός και κάνοντας σεξ με την επίσης γυμνή επιβάτιδα, όταν δεν πήρε μια στροφή, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί κατάγματα. Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι ότι το τριών μηνών παιδί της ήταν στο πίσω κάθισμα (!)- και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για οδήγηση υπό επήρεια, επίθεση με όχημα και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται πως έχει ήδη τρεις προηγούμενες καταδίκες για οδήγηση υπό επήρεια.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς πως, όταν βγήκαν από το αυτοκίνητο, τόσο ο άνδρας όσο και οι γυναίκα ήταν γυμνοί.

Δημοφιλή