«Σας ικετεύω, βοηθήστε με»: H έκκληση του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη. Ποιοι την στρατολόγησαν

«Σας ικετεύω, βοηθήστε με»: H έκκληση του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη

«Σας ικετεύω, βοηθήστε με» είναι τα λόγια που ψέλλισε το 19χρονο μοντέλο, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, η 19χρονη φέρεται να είπε στον Έλληνα πρόξενο, Ιωάννη Μαλούκο: «Ξεκίνησα το αεροπορικό μου ταξίδι με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ από την Αθήνα. Ενδιάμεσος σταθμός του αεροπλάνου ήταν η Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Εκεί, στο χρόνο που παρέμεινα στην πόλη πριν επιβιβαστώ στο αεροπλάνο και πάλι για το Χονγκ Κονγκ, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης».

«Κάποιοι μου έριξαν στην τσάντα ό,τι βρήκαν οι αρχές. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πως έγινε. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ένα και μόνο πράγμα: Βοηθήστε με! Σας ικετεύω βοηθήστε με! Πείτε στους γονείς μου ότι είμαι αθώα», πρόσθεσε η κοπέλα που κρατείται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων Lai King Correctional Institution.

Ποιοι την στρατολόγησαν

Στο μεταξύ, αποκαλύψεις για το πώς το 19χρονο μοντέλο από την Μυτιλήνη βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ με δυόμιση κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της, κάνει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Δείτε στο βίντεο τον ρόλο του καθολικού ιερέα, που έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του να «απογυμνώσει» τα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά. Το όνομά του είναι Τζον Γουίδερσπουν και το προσωνύμιό του «Άγιος των φυλακισμένων». Διατηρεί ένα φόρουμ στο οποίο καταγράφει όλες τις κινήσεις του κυκλώματος του οποίου ηγείται η «Φοίβη» και είναι βέβαιος πως το συγκεκριμένο κύκλωμα ενέπλεξε την 19χρονη. Στο βίντεο παρουσιάζονται και φωτογραφίες της «Φοίβης» τις οποίες έχει αναρτήσει στο φόρουμ του.

Δημοφιλή