Θρίλερ στην Κάλυμνο: Δολοφόνησαν τον φοιτητή και μετέφεραν το πτώμα στα βράχια

Θρίλερ στην Κάλυμνο: Δολοφόνησαν τον φοιτητή και μετέφεραν το πτώμα στα βράχια

Έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναλαμβάνουν πλέον τη διερεύνηση της δολοφονίας του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, καθώς όπως διαπιστώθηκε χθες Σάββατο με τον εντοπισμό του αγνοουμένου, οι Αρχές δεν έχουν να κάνουν με περιστατικό εξαφάνισης αλλά με εγκληματική ενέργεια.

Ο 21χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στην περιοχή Λαγκά Καλύμνου μέσα σε ρέμα έχοντας βαθύ τραύμα στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες πρώτα σκότωσαν τον φοιτητή και στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε χθες το απόγευμα από περιπατητή. Τo συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις εκδορές που έφερε αλλά και από το γεγονός ότι ρούχα που φορούσε ο φοιτητής βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο. Στόχος των δραστών ήταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, να μην εντοπιστεί το πτώμα από την Αστυνομία. Το θύμα πιθανότατα πάλεψε με τους δράστες προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του.

Το τραύμα που φέρει στο πρόσωπο προέρχεται είτα από κάποιο πολύ δυνατό χτύπημα με αντικείμενο είτε από σφαίρα όπλου. Τα επόμενα 24ωρα η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει περισσότερο φως στο τι συνέβη.

Το πρώτο σενάριο που θα εξετάσει η Αστυνομία είναι ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου να έπεσε άθελά του θύμα εμπόρων ναρκωτικών. Στην Κάλυμνο υπάρχει δραστηριότητα ναρκέμπορων, οι οποίοι επιλέγουν απόμερες περιοχές για τις συναλλαγές τους. Έτσι, άθελά του ο φοιτητής μπορεί να έγινε θεατής κάποιας παράνομης συναλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τους γονείς του στο τοπικό Τμήμα στις 19 Νοεμβρίου 2017. Ο 21χρονος σπούδαζε στην Αθήνα και πήγαινε στο νησί για να δει την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που τον είδαν οι δικοί του άνθρωποι ήταν στις 19 Νοεμβρίου όταν τους είπε ότι βγαίνει έξω για να πάει μία βόλτα.

Δημοφιλή