Ήθελε να δει τον Τραμπ και να του ζητήσει βοήθεια για να βρει γυναίκα - Τον λένε...Yanny Georgopoulos

Αν και παραβίασε την περίμετρο του Λευκού Οίκου, δεν πήγε με άδεια χέρια αλλά με δύο μπουκάλια ουίσκι.

Και τι δεν έχουμε ακούσει να κάνουν κάποιοι άντρες για να...βρουν γυναίκα! Κανείς όμως δεν έφτασε μέχρι τον Πρόεδρο των ΗΠΑ όπως έκανε ένας άνδρας με καναδικό διαβατήριο και πολύ ελληνικό όνομα.

Σύμφωνα με την ΗuffPost Canada ο Yanny Geogropoulos τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ώρα Ουάσινγκτον) μετακίνησε μια μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων που χρησίμευε ως οδόφραγμα και εισήλθε στην απαγορευμένη ζώνη στο βόρειο τμήμα του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με την έγγραφη αναφορά της αστυνομίας, συνελήφθη αμέσως.

Όπως δήλωσε ο Georgopoulos στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν: «ήθελα τη βοήθεια του Πρέδρου για να βρω σύζυγο».

Μάλιστα, δεν είχε σκοπό να επισκεφθεί τον Τραμπ με άδεια χέρια αφού είχε μαζί και δύο μπουκάλια ουίσκι «Crown Royal» ως δώρο.

Το τι εννοούσε με το ότι ήθελε τη βοήθεια του προέδρου, δεν κατέστη σαφές. Ίσως να σκέφτηκε πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος αφού έχει κάνει τρεις γάμους. Ίσως να θαυμάζει τον τρόπου που ο Τραμπ προσεγγίζει και αναφέρεται στο γυναικείο φύλο (not) και να αναζητούσε συμβουλές...Ποιος ξέρει;

Αυτό που έγινε γνωστό πάντως είναι πως ο Georgopoulos πως είχε εμμονή και παρενοχλούσε την ξαδέλφη του και επίσης είχε συλληφθεί επειδή «απειλούσε την οικογένεια».

Όπως και να χει ο Georgopoulos κατάφερε να γίνει το θέμα συζήτησης στα social media.

To θέμα δημοσιεύτηκε στην HuffPost Canda και έγινε απόδοση του κειμένου στα ελληνικά.