The Blog

The new "Sexy"

Φιλί. «I don't want your extra time, I just want your kiss». Θα ήταν πραγματικά δύσκολο για τον Prince να κρατηθεί μακριά από αυτό τo χυμώδες, προσεγμένα λαμπερό αντικείμενο που σχεδίασε ο βασιλιάς των ψηλοτάκουνων Monsieur Christian Louboutin. Μεταφέροντας το φετίχ σε ένα νέο επίπεδο, το κραγιόν βρίσκεται σε μία θήκη-στιλέτο που μπορει να φορεθεί στο λαιμό, για να αποκαλυφθεί μόνο όταν η αγάπη και ο πόλεμος καλούν τους εραστές στα όπλα.
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Διαλέξαμε από το τεύχος Φεβρουαρίου ένα θέμα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ο ορισμός του νέου "Sexy" με λέξεις που αποκτούν διαφορετικό νόημα ανάλογα με το αντικείμενο το πόθου τους. Πρόσωπα και αντικείμενα από μία οπτική γωνία διαφορετική. Αισθησιακή.

Απεραντοσύνη

To ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης. Η θέα που κόβει την ανάσα. Το απέραντο γαλάζιο. Η αίσθηση της απεραντοσύνης. Το μεγαλείο της φύσης. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι περισσότερο αισθησιακό; Πού αλλού θα μπορούσε να βρίσκεται παρά στην πισίνα Infinity του ξενοδοχείου Perivolas;

Η τελευταία πινελιά στο μαγικό τοπίο δίνεται από τις φυσικά καμπυλωτές βεράντες που κατηφορίζουν την πλαγιά, τα λευκά δωμάτια και τις σουίτες που είναι μισο-σκαμμένες μέσα στο βουνό, τους προσεκτικά σμιλευμένους κήπους. Αυτό πρέπει να είναι το πιο αισθησιακό και ταυτόχρονα αγιοποιημένο κομμάτι γης σε όλη τη Μεσόγειο.

Άγγιγμα

Ξεκινά πάντα με ένα συναίσθημα. Μια γλυκιά έκπληξη των αισθήσεων, μια φρέσκια ματιά σε μια παλιά κλασσική αγάπη που μπορεί σας ξεσηκώσει, απλά και μόνο κοιτάζοντάς την. Με την τρυφερή ονομασία "The Mademoiselle», αυτή η αισθησιακή, ζεστή αγκαλιά μιας καρέκλας που δημιουργήθηκε από τον Philippe Starck, παραδόθηκε στην αγάπη του ροκά με τη βελούδινη φωνή, Lenny Kravitz. Είναι μια υπόσχεση ζεστασιάς και απαλότητας, μία πρόσκληση επιθυμίας: Καθίστε.

Φιλί

«I don't want your extra time, I just want your kiss». Θα ήταν πραγματικά δύσκολο για τον Prince να κρατηθεί μακριά από αυτό τo χυμώδες, προσεγμένα λαμπερό αντικείμενο που σχεδίασε ο βασιλιάς των ψηλοτάκουνων Monsieur Christian Louboutin. Μεταφέροντας το φετίχ σε ένα νέο επίπεδο, το κραγιόν βρίσκεται σε μία θήκη-στιλέτο που μπορει να φορεθεί στο λαιμό, για να αποκαλυφθεί μόνο όταν η αγάπη και ο πόλεμος καλούν τους εραστές στα όπλα.

Ευγένεια

Αυτό που είναι περισσότερο αισθησιακό από το να γδύνεσαι στο σκοτάδι είναι το να ντύνεσαι για μία αξέχαστη νύχτα, και αυτό είναι μία τέχνη που εκφράζει εξαιρετικά η στυλίστρια Kate Young η οποία γνωρίζει ότι κάθε ιστορία αποπλάνησης ξεκινά από μία ντουλάπα. Παρουσιάζοντας παραδείγματα από την ασημένια οθόνη έως το κόκκινο χαλί, προσφέρει στους αναγνώστες μία γκάμα από χρώματα, υφάσματα και αξεσουάρ που δημιουργούν το ανεξίτηλο σημάδι μιας αξέχαστης γυναίκας.

Ματιά

Τα γυμνά είναι τα πιο δύσκολα, σύμφωνα με τους φωτογράφους. Ποιoς μπορεί να κυριαρχήσει στο σώμα και την εξουσία που έχει να ελέγχει τον άνθρωπο, τη μηχανή, το φως;

Ένας από τους καλύτερους φωτογράφους μόδας στην Ελλάδα σήμερα, ο οποίος χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης των συνομήλικών του, ο Γιώργος Μαυρόπουλος, φαίνεται να έχει πάντα τη λύση στην εξίσωση.

Δεν πρόκειται για το σώμα αυτό καθ᾽αυτό, αλλά περισσότερο το πού θα σταθεί ο ίδιος όταν το κοιτάζει. Σε ασπρόμαυρο, πίσω από κουρτίνες, πολύ κοντά ή πάνω από το κεφάλι, κοιτάζει πάντα τη γυναικεία μορφή με απόλυτη λατρεία και σε μια ζεστή απόσταση που να αποκαλύπτει όλες τις μυστικές ιδιότητες και τις ατέλειες που ανθίζουν. Η ματιά του δεν κρύβει πόθο ή φθόνο, το έντονο βλέμμα του είναι γεμάτο σεβασμό και η σὐλληψη της στιγμής είναι πέρα από τον χρόνο ή τη σάρκα. Η θέα μέσα από το φακό του, κόβει την ανάσα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: www.thecodemag.com