Παλαιό Φάληρο: Τί είπε στους αστυνομικούς ο 45χρονος

Τώρα καλείται να απολογηθεί και στις δικαστικές αρχές.
|
Open Image Modal
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Μία καθυστέρηση στη διαδικασία έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 45χρονου, κατηγορουμένου για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, έδωσε τη δυνατότητα στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών να λάβουν την προανακριτική κατάθεσή του στα γραφεία τους στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, ο 45χρονος όχι μόνο αποδέχθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αλλά έδωσε περιγραφή πανομοιότυπη με εκείνες των δύο γυναικών, που τον έχουν καταγγείλει, επιβεβαιώνοντας έτσι τα λεγόμενά τους.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών των ρώτησαν γιατί προέβη σε αυτές τις πράξεις, ο 45χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, ότι ήθελε να κάνει σεξ και ότι η χρόνια χρήση ναρκωτικών έχει επηρεάσει γενικότερα τη σκέψη του.

Μόλις πληροφορήθηκε ότι ο αστυνομικός κλοιός στενεύει γύρω του, έφυγε για τη γενέτειρά του στην Αλβανία, όπου το βράδυ της Δευτέρας τον εντόπισαν οι εκεί αστυνομικές αρχές και στις δύο και μισή τα ξημερώματα τον παρέδωσαν στο Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, όπου και τον παρέλαβαν οι Έλληνες αστυνομικοί.

Ο 45χρονος καλείται τώρα να απολογηθεί και στις δικαστικές αρχές.