ΤΟ BLOG
11/01/2017 12:07 EET | Updated 12/01/2018 07:12 EET

Τι είναι το Urnovl και γιατί σε ενδιαφέρει αν είσαι συγγραφέας ή αναγνώστης

archive

Το Urnovl είναι μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη που λειτουργεί όπως ένα κοινωνικό δίκτυο φέρνοντας κοντά συγγραφείς και αναγνώστες σε μια διαδικτυακή κοινότητα. Urnovl σημαίνει "Your novel" ή η δική σου ιστορία.


Τι μπορώ να κάνω με αυτό;


Μπορείς ως συγγραφέας να δημοσιεύεις τις προσωπικές ή συλλογικές σου ιστορίες ενώ ως αναγνώστης έχεις τη δυνατότητα να ακολουθείς τους αγαπημένους σου συγγραφείς, να διαβάζεις τις ιστορίες τους και να τις σχολιάζεις, να τις βαθμολογείς και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν βγαίνουν νέες ιστορίες από τους αγαπημένους σου συγγραφείς. Έτσι λοιπόν απευθυνόμαστε σε εσένα που αγαπάς τη συγγραφή ή την ανάγνωση.


Πού μπορώ να βρω το Urnovl;


Θα μας βρείς στην ιστοσελίδα μας www.urnovl.co.

urno

Η εφαρμογή για κινητά και tablets, είναι ήδη διαθέσιμη για συσκευές Android και σύντομα θα είναι έτοιμη και για συσκευές iOS αλλά και αργότερα για Windows Phones.


Ποια είναι η ομάδα πίσω από το Urnovl;


Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία πίσω από το Urnovl, οι οποίοι και έχουν αναλάβει κατά καιρούς αρκετές υποχρεώσεις σε διάφορους τομείς, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Διακεκριμένοι λοιπόν γραφίστες, προγραμματιστές αλλά και επαγγελματίες του μάρκετινγκ έχουν συνδράμει στην ανάπτυξη του προϊόντος αλλά και της ιδέας γενικότερα.

cop

Οι βασικοί δημιουργοί και ιδρυτές όμως είμαστε ο Τάσος Τσιπίδης και ο Δημήτρης Μουρατίδης. Ο Τάσος, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του προϊόντος και την γενική διεύθυνση του Urnovl, με πτυχίο στα μαθηματικά και χρηματοοικονομικά, αλλά και εργασιακή εμπειρία στην διεύθυνση και ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού.

Ο Δημήτρης, ο τεχνικός του project, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση του λογισμικού, με πολυετή εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικών προϊόντων και στις γλώσσες προγραμματισμού web.

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε στην ιδέα του Urnovl, το καλοκαίρι του 2014 αφού εντοπίσαμε την ανάγκη ύπαρξης μια πλατφόρμας που θα φέρει κοντά όλους τους ενδιαφερόμενους στον χώρο του βιβλίου. Έκτοτε, έχουμε αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στο τεχνικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε δοκιμαστική περίοδο (beta) όπου ο κάθε χρήστης μας προσφέρει τα σχόλια του και τις προτάσεις του και μας καθοδηγεί στην ανάπτυξη του προϊόντος.


Ποιο είναι το όραμά μας


Βασικό μας μοτό, είναι το "sky is the limit" και στόχος μας είναι, να καθιερώσουμε ένα νέο καινοτόμο περιβάλλον αλλά και σημείο τομής για συγγραφείς και αναγνώστες.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, να έρθετε μαζί μας, να μας δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τον φανταστικό κόσμο του Urnovl. Είμαστε σίγουροι πως θα ενθουσιαστείτε και εσείς με την πλατφόρμα μας όσο ενθουσιασμένοι είμαστε και εμείς!

Playstore: Urnovl Application

Facebook Page

Sponsored Post