Νέο πλαίσιο επικοινωνίας των Ελλήνων από τη Huffington Post Greece

Η ελληνική έκδοση θα προσφέρει ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.Στον νέο κόσμο της διαδικτυακής τεχνολογίας, όπου κάθε μορφής "πληροφορία" μεταδίδεται αστραπιαία και ελεύθερα σε ολόκληρη την υφήλιο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ευθύνη της σωστής και πολύπλευρης ενημέρωσης.
archer10 Dennis Flickr

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την έκδοση της Huffington Post και στην ελληνική γλώσσα μετά την επιτυχημένη παρουσία και στον ευρωπαϊκό χώρο. Πρόκειται εξάλλου, περί επιστροφής στα πάτρια για την Αριάννα Χάφιγκτον και το δημιούργημά της.

Η ελληνική έκδοση θα προσφέρει ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Στον νέο κόσμο της διαδικτυακής τεχνολογίας, όπου κάθε μορφής "πληροφορία" μεταδίδεται αστραπιαία και ελεύθερα σε ολόκληρη την υφήλιο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ευθύνη της σωστής και πολύπλευρης ενημέρωσης.

Η ελληνική έκδοση της Huffington Post έρχεται σε μια στιγμή που Ελλάδα και ΗΠΑ απολαμβάνουν την πλέον επιτυχημένη διμερή συνεργασία, που οφείλεται στους στέρεους πυλώνες των κοινών δημοκρατικών και ανθρωπίνων αξιών, τον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ανθούσα δυναμική της Ελληνο-Αμερικανικής Κοινότητας αλλά και τους ισχυρούς δεσμούς της Ευρωπαϊκής-Αμερικανικής διατλαντικής συνεργασίας. Η Ελλάδα εκτιμά ιδιαίτερα τη συνεπή και σταθερή υποστήριξη των ΗΠΑ που αποτελεί "ψήφο εμπιστοσύνης" στις αποφασιστικές προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να επαναφέρει σε σωστή τροχιά την εθνική οικονομία, γεγονός που ενδυναμώνει τη φιλία και τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες.

Παράλληλα, η ακλόνητη στάση της Ελλάδας στη διατήρηση και προώθηση της σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο ενισχύει τη στρατηγική σχέση των δύο σύμμαχων Χωρών.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Huffington Post στην ελληνική της έκδοση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα των σχέσεών μας, την εμβάθυνση και επέκταση του αμοιβαίου συμφέροντος, και θα αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο πλουραλισμού και δημοκρατικής ενημέρωσης και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, για την ευόδωση του διμερούς «καλού κ΄αγαθού».

Δημοφιλή