Ημερολόγιο Εκλογών # -6

Η HuffPost Greece, μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Κάθε βράδυ ένας διαφορετικός δημοσιογράφος του Newsroom, ποστάρει για τις ημέρες των εκλογών, σε αυτό το blog, όλα όσα του έκαναν κλικ.
Amanda Schutz/Flickr

-Η μέρα ξεκίνησε με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού: Μάθαμε ότι στην Αμφίπολη βρέθηκαν 3 άντρες, 1 γυναίκα, 1 νεογνό κι ένα άλογο. Εικάζουμε ότι μέχρι την Κυριακή πιθανόν να ανακαλύψουν και δεινόσαυρο ή ακόμα καλύτερα την Tσιτάρα από τα Thundercats.

- Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι όσοι ψηφίσουν Σύριζα θα πάθουν σοκ «Nομίζουν ότι θα βρουν το χαμένο παράδεισο που εμείς δημιουργήσαμε στη Μεταπολίτευση»είπε.

-Σε άλλα νέα, ο Μάκης Βορίδης τα είπε τσεκουράτα σε ταβέρνα στον Ασπρόπυργο με σανίδες ρουστίκ στον τοίχο, βασιλικά εμβλήματα και πορτραίτα του Αντώνη Σαμαρά: «Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο που χρειάζεται να κάνουμε. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή» είπε, την ώρα που οι κομμουνιστοσυμμορίτες παραμόνευαν στη γωνία.

Ο κος Σκουρλέτης έξαλλος απάντησε ότι «οι μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο».

-Το Ποτάμι σήμερα ήταν γεμάτο εκπλήξεις :

Πρώτα γνωρίσαμε την «πολεμίστρια του φωτός και προσωπική φίλη του Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο» υποψήφια βουλευτή Κορινθίας Χρύσα Αθανασοπούλου

Μετά ήρθε το καφάσι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη

-H βραδιά τέλειωσε όμορφα με την επιστροφή του Πέτρου Μαντούβαλου στη Νέα Δημοκρατία. Καλωσόρισες κοντά μας Πέτρο γι' άλλη μια φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημοφιλή