The Blog

Το πρωινό του Γκάνταλφ

Τα μυστικά: κατσαρολάκι αντί για τηγάνι (στο τηγάνι παραγίνονται γρήγορα), ανάμιξη όλων των συστατικών (3 αυγά για δύο άτομα, λίγη κρέμα γάλακτος, μια δόση βούτυρο που θα έκανε τους διατροφολόγους του Χόλυγουντ να λιποθυμήσουν από φρίκη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι) μέσα στο κατσαρολάκι πριν μπει στη φωτιά, και μετά συνεχές ανακάτεμα μέχρι να ενοποιηθούν όλα.
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Όταν ο Γκάνταλφ αφήνει το πρωί το ραβδί του και πιάνει την ξύλινη κουτάλα, το αποτέλεσμα είναι κάτι που θα τρέλαινε και τον Μπίλμπο Μπάγκινς και οποιονδήποτε άλλον, είτε είναι χόμπιτ είτε όχι: τα «καλύτερα scrambled eggs του κόσμου», όπως τα ονομάζει χωρίς καμία περιττή μετριοφροσύνη ο μεγάλος σερ Ίαν ΜακΚέλαν.

Τα μυστικά: κατσαρολάκι αντί για τηγάνι (στο τηγάνι παραγίνονται γρήγορα), ανάμιξη όλων των συστατικών (3 αυγά για δύο άτομα, λίγη κρέμα γάλακτος, μια δόση βούτυρο που θα έκανε τους διατροφολόγους του Χόλυγουντ να λιποθυμήσουν από φρίκη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι) μέσα στο κατσαρολάκι πριν μπει στη φωτιά, και μετά συνεχές ανακάτεμα μέχρι να ενοποιηθούν όλα και να είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στο φρυγανισμένο (και βουτυρωμένο!) ψωμί για να φαγωθούν.

Eat, you fools!

*της Stucano Closer και της Μαργαρίτας Ζαχαριάδου

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο dimartblog.com

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Η κουζίνα του dim/art