ΤΟ BLOG
17/01/2016 13:17 EET | Updated 17/01/2017 07:12 EET

20 ουσιαστικοί μικροί και μεγάλοι θησαυροί για να κατακτήσουμε την καινούργια χρονιά

Πείτε στους ουσιαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας τις μαγικές δύο λέξεις: «Σε αγαπώ». Μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Αν το αισθάνεσθε πραγματικά μέσα στη ψυχή σας εκφράστε στους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά στη ζωή σας ότι τους αγαπάτε. Η ζωή είναι μικρή για να κρύβετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα. Απαθανατίστε μικρές, ουσιαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα με φωτογραφίες. Μπορεί να βαριέστε ή να το μετανιώνετε εκείνη τη στιγμή που παίρνετε τις φωτογραφίες, αλλά αργότερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτές μπορεί να γίνουν οι ωραιότερες αναμνήσεις ζωής στις οποίες μπορεί να ανατρέχετε και να τις απολαμβάνετε πάντα.

Ben Pruchnie via Getty Images

Πείτε στους ουσιαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας τις μαγικές δύο λέξεις: «Σε αγαπώ». Μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Αν το αισθάνεσθε πραγματικά μέσα στη ψυχή σας εκφράστε στους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά στη ζωή σας ότι τους αγαπάτε. Η ζωή είναι μικρή για να κρύβετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα.

Απαθανατίστε μικρές, ουσιαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα με φωτογραφίες

Μπορεί να βαριέστε ή να το μετανιώνετε εκείνη τη στιγμή που παίρνετε τις φωτογραφίες, αλλά αργότερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτές μπορεί να γίνουν οι ωραιότερες αναμνήσεις ζωής στις οποίες μπορεί να ανατρέχετε και να τις απολαμβάνετε πάντα.

Αποφασίστε να πάτε έστω και για μια ημέρα ένα μικρό ταξίδι χωρίς προκαθορισμένο προορισμό. Κινηθείτε αυθόρμητα, με το ένστικτο σας και αφεθείτε εκεί που θα θέλει να σας πάει ο εσωτερικός σας εαυτός και η ζωή.

Κυνηγήστε τα όνειρά σας!

Υπάρχει ουσιαστικότερος σκοπός από το να ακολουθούμε τα αληθινά μας όνειρα, την καρδιά μας και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;

Ψάξτε και δείτε την ομορφιά παντού!

Κοιτάξτε γύρω σας, κοιτάξτε μέσα σας και αναπνεύστε! Ρίξτε τους ρυθμούς σας και ανακαλύψτε τις μικρές ομορφιές της ζωής γιατί τελικά αυτές μπορεί να γίνουν οι πιο ουσιαστικές αναμνήσεις αργότερα.

Αγαπήστε με όλη σας την καρδιά!

Αυτό συμπεριλαμβάνει να αγαπήσετε και τον εαυτό σας και τους άλλους χωρίς όρους. Δώστε απλόχερα την αγάπη σας και δεχτείτε αγάπη. Ακούγεται δύσκολο, αλλά αν θέλουμε να βιώσουμε τη ζωή στην ολότητα της δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Μην αρνηθείς τον αληθινό σου εαυτό!

Επειδή ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να σε διαχειρισθούν ή αποδεχτούν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να είσαι ο εαυτός σου!

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου ακόμα και αν ο κόσμος θέλει να σε βάλει σε «καλούπια»

Εκφράσου και κινήσου ελεύθερα, όπως προστάζει η εσωτερική σου φωνή και οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθουν στο δρόμο σου να σε υποστηρίξουν.

Μερικές φορές πρέπει να λειτουργεί αυθόρμητα χωρίς πολύ σκέψη!

Αν και ο περισσότερος κόσμος λέει ότι πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις κάτι, πολλές φορές είναι καλό να κινείσαι με το ένστικτο, αυθόρμητα χωρίς να πολυαναλύεις τα πάντα.

Χαμογέλα αυθόρμητα στους ανθρώπους

Κάθε μέρα μπορείς να δίνεις μερικά αυθόρμητα χαμόγελα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Μπορείς να τους βελτιώσεις την ημέρα τους και την οπτική τους για την ζωή.

Κάνε θετικά σχόλια σε άλλους ανθρώπους

Ο κάθε άνθρωπος έχει μερικά θετικά χαρακτηριστικά. Προσπάθησε να εστιασθείς σε αυτά και να τους τα πεις. Θα κάνεις ανθρώπους ευτυχισμένους.

Τόλμησε να παραιτηθείς από μια δουλειά που μισείς

Παρ' όλη την οικονομική ανασφάλεια και κρίση μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο που να σε ικανοποιεί και σε εκφράζει περισσότερο. Πολλές φορές έρχεται η οικονομική κρίση στη ζωή μας για μας ταρακουνήσει, να μας βγάλει από το τέλμα και να μας κάνει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

Παρ' όλες τις δυσκολίες διάλεξε να βλέπεις το θετικό και το αισιόδοξο κάθε ημέρα της ζωής σου

Άσχετα με τις εξωτερικές συνθήκες της ζωής επέλεξε να βλέπεις κάθε μέρα κάτι θετικό κάθε μέρα και το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Αντιμετώπισε τους μεγαλύτερους φόβους σου με θάρρος και αισιοδοξία!

Τελικά ο φόβος είναι πάντα σχετικός ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει ο κάθε άνθρωπος σε αυτόν. Πολλές φορές οι μεγαλύτερες φοβίες είναι δημιουργήματα του μυαλού μας. Ενδυναμώσου με το να πηγαίνεις πέρα από το φόβο και να τολμάς να αντιμετωπίζεις ότι φοβάσαι. Έτσι ανακαλύπτεις και εξελίσσεις τις αληθινές δυνατότητες σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου!

Η φροντίδα του εαυτού σου είναι σημαντική για την ψυχολογική και σωματική υγεία σου. Μην αισθάνεσαι εγωιστής όταν φροντίζεις τον εαυτό σου. Το δικαιούσαι!

Μία στις τόσες επίτρεψε στον εαυτό σου να συμπεριφερθεί πηγαία και αυθόρμητα σαν παιδί

Η αυθόρμητη συμπεριφορά ενός παιδιού και η όρεξη για ζωή σε κρατάει νέο. Η διάθεση για εξερεύνηση διατηρεί το πνεύμα και το σώμα σε εγρήγορση.

Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή παρ' όλες τις απογοητεύσεις του παρελθόντος

Παρ' όλο που έχουμε την τάση να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να απομακρυνόμαστε από καινούργιους ανθρώπους από το φόβο μη πληγωθούμε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι απομακρύνοντας τους άλλους ανθρώπους, απομακρύνουμε την ευκαιρία μας για αγάπη. Ας αφήσουμε τον εαυτό μας ανοιχτό σε καινούργιους ανθρώπους και με αυτό το τρόπο αυξάνουμε τις πιθανότητες γιά αγάπη.

Δώστε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία

Όλοι κάνουμε λάθη, άρα δεν πρέπει να καταδικάζουμε κανένα απόλυτα. Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία!

Γίνε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου!

Αγάπησε τον εαυτό σου ειλικρινά και βαθιά. Άμα βελτιώσεις τη σχέση σου με τον ευατό σου θα βελτιώσεις και τη σχέση σου με τους άλλους.

Μάθε καινούρια πράγματα κάθε μέρα!

Άμα σταματήσουμε να μαθαίνουμε, σταματάμε να εξελισσόμαστε, άρα και να ζούμε. Κράτα ανοιχτό μυαλό, διατήρησε την διάθεση σου για μάθηση, εξερεύνηση και εξέλιξη !

Sponsored Post