Λαχταριστό σοκολατένιο μπισκότο χωρίς ζάχαρη, στο τηγάνι

Φανταστείτε να είχατε μπροστά σας ένα ζεστό, λαχταριστό μπισκότο που μπορείς να τον φας με το κουτάλι και να βλέπεις την σοκολάτα να λιώνει μπροστά στα μάτια σου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με αυτό το τεράστιο μπισκότο που δεν έχει καθόλου αλεύρι και πρόσθετη ζάχαρη.
bubbles and avocados

Φανταστείτε να είχατε μπροστά σας ένα ζεστό, λαχταριστό μπισκότο που μπορείς να τον φας με το κουτάλι και να βλέπεις την σοκολάτα να λιώνει μπροστά στα μάτια σου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με αυτό το τεράστιο μπισκότο που δεν έχει καθόλου αλεύρι και πρόσθετη ζάχαρη.

Υλικά:

1/2 φλιτζ. λάδι καρύδας λιωμένο

1/3 φλιτζ. μέλι

1 κρόκος αβγού

1/4 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα

1/4 κουτ. γλυκού αλάτι

1 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

1/2 φλιτζ. σοκολάτα 85% κακάο σε κομματάκια

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τον κρόκο του αβγού με το μέλι και το λάδι καρύδας. μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και την σόδα.

Τέλος ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας και βάζουμε το μείγμα στο τηγάνι.

Ψήνουμε για 15-18 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το μπισκότο μας.

Το τρώμε κατά προτίμηση ζεστό!

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του bubble and avocados.