ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/12/2015 05:57 EET | Updated 17/12/2015 09:51 EET

Τα φιλανθρωπικά μπαζάρ αυτής της εβδομάδας έχουν αρχιτεκτονική, γεύσεις και πολλές ευχές

master1305 via Getty Images
The wooden table with Christmas decorations with hands with gift. Christmas concept

Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όλο και περισσότερα μπαζάρ διοργανώνονται και εμείς βρήκαμε τέσσερα μπαζάρ για καλό σκοπό που μπορείτε να επισκεφτείτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Δρόμοι Ζωής

Η εθελοντική οργάνωση Δρόμοι Ζωής, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι εδώ και 15 χρόνια, διοργανώνει το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Γκάζι, συνοδεύοντας το με πλούσιες, δωρεάν και ανοιχτές για όλους παράλληλες εκδηλώσεις.Το μπαζάρ δε χάνει τη γευστική του ταυτότητα επιφυλάσσοντας και φέτος στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία σπιτικών παρασκευών από ιδιαίτερες μαρμελάδες και γλυκίσματα λικέρ και αλμυρές πικάντικες σάλτσες σε συσκευασία δώρου.

87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών: Ορφέως 58 118 54, Γκάζι

Σταθμός Μετρό Κεραμεικός, έξοδος Κων/πόλεως

Φιλοζωικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού «Ο Διογένης»

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού «Ο Διογένης» μας προσκαλούν στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα. Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων.

Θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τις 15.00 έως τις 21.00 & το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις10.00 έως τις13.00, στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α., Σπύρου Λούη 37, Μαρούσι (σταθμός ηλεκτρικού Ειρήνη).

MOnuMENΤA

Η ομάδα της MonuMENΤA, της ομάδας για την προστασία και στην ανάδειξη του φυσικού και αρχιτεκτονικού πλούτου της Ελλάδας και της Κύπρου, διοργανώνει μπαζάρ με πολλά δώρα σε προσιτές τιμές για δύο μέρες 19 και 20 Δεκεμβρίου. Το μπαζάρ στοχεύει στην ενίσχυση της δράσης της MONUMENTA και του συλλόγου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ.

Παλλάδος 21, πλατεία Ψυρρή, Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12 11.00-19.00

Κάνε Μια Ευχή

Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στηρίξετε το έργο του κάνοντας μία Ευχή… να βρει τη Δύναμη, τη Χαρά και την Ελπίδα να συνεχίσει να προσπαθεί για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας.

Από τις 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κοραή.

Sponsored Post