ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/03/2018 12:07 EET | Updated 11/03/2018 12:07 EET

33χρονος στο Ηράκλειο πέθανε πέφτοντας στο πηγάδι για να σώσει τον σκύλο του

Fabrizio Macagno / EyeEm via Getty Images

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, περίπου 30 ετών το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έπεσε σε πηγάδι μεγάλου βάθους στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο για να σώσει, όπως φαίνεται, τον σκύλο του.

Ο 33χρονος Δημήτρης Καρέλης ανασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου νεκρός από το εσωτερικό του πηγαδιού, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Τα αίτια κάτω από τα οποία ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε στο πηγάδι να και διερευνώνται, όπως γράφει το Cretapost δεν αποκλείουν και την εκδοχή σύμφωνα με την οποία, πρώτα έπεσε στα παγωμένα νερά του πηγαδιού ο σκύλος του  και στη συνέχεια ο 33χρονος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πιστό φίλο από πνιγμό βούτηξε και ο ίδιος στο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια. Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ που στήθηκε για τη διάσωσή του δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς ανασύρθηκε νεκρός.

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει έντονη συγκίνηση και βαθύτατη θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό γεγονός. Ήδη, η προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα.

Πηγή: Cretapost