ΠΟΛΙΤΙΚΗ
28/11/2019 07:17 EET | Updated 05/12/2019 13:15 EET

Πέντε Χρόνια HuffPost: Τα κλείνουμε και το γιορτάζουμε!

Σας ταξιδεύουμε εδώ και πέντε χρόνια και τώρα σας χαρίζουμε ένα ταξίδι. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

.

Νοέμβριος 2014 - Νοέμβριος 2019: Η HuffPost Greece κλείνει πέντε χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει.

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα: Η 20μελής δημοσιογραφική ομάδα μας διάλεξε τα καλύτερα της πενταετίας και σας καλεί σε μία θετική αναδρομή των πέντε τελευταίων χρόνων. Πρόσωπα σε Ελλάδα και Κόσμο, φωτογραφίες και γεγονότα, ταινίες, βιβλία και μουσική, συνθήματα, καινοτομίες και viral στιγμές, όλα όσα μας έμειναν αξέχαστα και μας έκαναν να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον.

 

 

Με ένα μεγάλο δώρο: Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα 5ημερο ταξίδι στο Ναύπλιο, στα πολυτελή διαμερίσματα του πολυχώρου «Ζεις Εδώ Luxury Apartmens». Εκτός από την δωρεάν διαμονή, ο νικητής θα έχει 5 πλήρη γεύματα 2 ατόμων στην παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Φανάρια» και 5ήμερη χρήση αυτοκινήτου με γεμάτο ρεζερβουάρ από την ελληνική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Χαλιβελάκης Rent A Car & Μoto. Ακολουθήστε μας στο Instagram για να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής τις επόμενες μέρες.

 

 

Με μία μεγάλη υπόσχεση: Η HuffPost Greece θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς στο Ελληνικό ενημερωτικό Ιντερνετ. Με την πολύτιμη υποστήριξη των 14 εκδόσεων της HuffPost σε όλο τον κόσμο, η δημοσιογραφική ομάδα μας υπόσχεται να ξεπεράσει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο και να συνεχίζει να δουλεύει με περισσότερη άποψη και λιγότερη βιασύνη, με διεισδυτική ματιά, ανοιχτό μυαλό και χιούμορ, χωρίς copy/paste και fake news.

 

 

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ: Προς εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, που μας τιμάτε καθημερινά με την προτίμησή σας, με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και μας δίνετε λόγο για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε για όλα. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε.