6 φωτογράφοι κάνουν το Instagram να δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι

Όταν εμφανίστηκε το Instagram στη ζωή μας, σε μία ημέρα έγιναν όλοι φωτογράφοι. Επιλέγοντας ανάμεσα σε Hudson και Valencia, θεώρησαν όλοι ότι κατείχαν τη γνώση και την εμπειρία ενός φωτογράφου. Ακόμα κι αν το παραπάνω δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, το Instagram έκανε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Έκανε τον κόσμο να αγαπήσει πολύ περισσότερο τη φωτογραφία, έκανε τον κόσμο να θέλει να γίνει καλύτερος σε αυτό, έκανε τον κόσμο να ακολουθεί φανατικά τους πραγματικούς φωτογράφους στο Instagram για να παραδειγματιστεί στον αγώνα των like.

Κι υπάρχουν πραγματικά πολλοί αξιόλογοι φωτογράφοι εκεί έξω. Φωτογράφοι που αξίζει να ακολουθήσεις και στα social accounts γιατί δίνουν μία άλλη οπτική της δουλειάς τους εκεί. Προσαρμόζονται στο μέσο και δεν το απορρίπτουν. Το κάνουν δικό τους με έναν μοναδικό τρόπο. Για έξι τέτοιους φωτογράφους θα μιλήσουμε σήμερα σε αυτό το κείμενο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έξι φωτογράφοι ανέλαβαν το Instagram account της IWC Schaffhausen. Ένας ένας φόρεσαν στον καρπό τους ρολόγια της IWC και έδωσαν τη δική τους οπτική στο κάθε ένα από αυτά. Παίζοντας με αποχρώσεις, αντανακλάσεις, τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, τη θάλασσα και ό,τι άλλο είχαν εκείνοι στο μυαλό τους για το ρολόι που είχαν στα χέρια τους.

Κι εμείς είχαμε την τύχη να ακολουθούμε το account της IWC στο Instagram και να παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα τις νέες φωτογραφίες που ανέβαζαν οι φωτογράφοι σε αυτό το φανταστικό Instagram Takeover. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσετε κι εσείς το ελληνικότατο account της IWC για να δείτε τις φωτογραφίες αυτές αλλά κυριότερα για να δείτε όσα όμορφα ανεβάζει το account αυτό.

Η αγάπη μας για τα ρολόγια δεν σταματά στον καρπό μας και το ρολοί που φοράμε εμείς. Και σε αυτό το account θα δείτε φωτογραφίες από τις διαφορετικές οικογένειες ρολογιών της IWC, ταιριασμένες στη δική μας ελληνική καθημερινότητα. Για να μπορείτε κι εσείς να δείτε όλα τα νέα ρολόγια από την IWC αλλά και προτάσεις για να τα συνδυάσετε στο στιλ και την καθημερινότητά σας.

Πάμε όμως να δούμε συνοπτικά ποιους φωτογράφους γνωρίσαμε μέσα από το Instagram takeover που έκαναν στο account:

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Ο Κωνσταντίνος φόρεσε στον καρπό του ένα IWC Ingenieur Chronograph με μπλε καντράν και ατσάλινο μπρασελέ. Μέσα από την urban αισθητική του, έδωσε μία καλή γεύση πώς η οικογένεια Ingenieur ταιριάζει αρμονικά στο δικό μας αστικό τοπίο που συνδυάζει το πολύπλευρο τοπίο της πόλης με την ηρεμία της θάλασσας και τα χρώματα της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ιωάννα Χατζηανδρέου

Η Ιωάννα μάς παρουσίασε το ολοκαίνουριο IWC Da Vinci Automatic Edition 150 years. Στις πάρα πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες της θα βρεις μία διαχρονική αισθητική που φέρνει εικόνες από την ευρωπαϊκή αναγέννηση μέχρι τις δεκαετίες του 20 και του 30 στην Αθήνα αλλά και την σύγχρονη αναβίωση του ρομαντισμού. Ό,τι πιο ταιριαστό σε αυτό το συλλεκτικό ρολόι.

Παντελής Ζερβός

Ο Παντελής είχε για 10 ημέρες στον καρπό του ένα από τα πιο κλασικά ρολόγια της οικογένειας Portugieser. Το IWC Portugieser Automatic 7 Days ανέλαβε να διηγηθεί τη ζωή του Παντελή μέσα από 4 φωτογραφίες. Από την άρρηκτη σύνδεσή του με τη φωτογραφία στην επόμενη γενιά και τον γιο που λαχταρά μια μέρα να φορέσει ένα ρολόι σαν του πατέρα του.

Νικόλας Μάστορας

Μοντέρνα αισθητική και υπέροχη ευρηματικότητα από τον Νικόλα ο οποίος είχε στη διάθεσή του ένα IWC Aquatimer Automatic 2000. Η ελληνική θάλασσα από τη μία και το απόκοσμο μαύρο από την άλλη, αναδεικνύουν την πολύπλευρη προσωπικότητα ενός ρολογιού που έχει έναν σπορ καταδυτικό χαρακτήρα αλλά λατρεύεται από όλους.

Δημήτρης Βέργης

Ο Δημήτρης πήρε στα χέρια του ένα καθαρά γυναικείο ρολόι. Για να το αναδείξει μέσα από τη δική του αισθητική. Και το έκανε με τρόπο μαγικό, εμφανίζοντας 4 διαφορετικούς γυναικείους κόσμους και πώς αυτοί ταιριάζουν με το IWC Portofino Automatic 37 με κόκκινο λουράκι και ατσάλινη κάσα. Από το κοριτσίστικο ροζ στην ελευθερία και από την αγνότητα στον δυναμισμό, αυτοί οι 4 κόσμοι αντιπροσωπεύουν ιδανικά μία σύγχρονη γυναίκα.

Πάνος Γεωργίου

Ο Πάνος έκλεισε τον κύκλο του Instagram takeover με το IWC Big Pilot, ένα από τα πιο αγαπητά ρολόγια της IWC στο ανδρικό κοινό. Και πάλι, μέσα από τις φωτογραφίες αυτές, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής ενός άνδρα, στο στιλ του, στο αυτοκίνητό του, στην κάθε στιγμή της ημέρας του και πώς αυτή συνδέεται με ένα ρολόι σύμβολο.

Μπορεί το Instagram takeover από τους #sixforiwc να τελείωσε αλλά εμείς σας προτρέπουμε να γνωρίσετε τη ζωή των αγαπημένων μας ρολογιών της IWC Schaffhausen μέσα στη δική μας καθημερινότητα. Ακολουθήστε το ελληνικό Instagram account της IWC και θα δείτε εκεί μέσα στιγμές και της δικής σας υπέροχης καθημερινότητας.