ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/02/2015 05:54 EET | Updated 18/02/2015 05:55 EET

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση»

Eurokinissi

Μετά τη Γιάννα Αγγελοπούλου, άλλος ένας εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκφράστηκε υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα ότι την εμπιστεύεται.

Ο κ. Βαρδινογιάννης μίλησε στο Reuters με αφορμή άρθρο για τις κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είχε τίτλο «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο στους ολιγάρχες της Ελλάδας».

Ο κ. Βαρδινογιάννης, χαρακτήρισε «βάσιμο» το επιχείρημα της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να επηρεάζει με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα». Παράλληλα τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Βαρδινογιάννη, το να έχεις επιτυχημένη παγκοσμίως επιχείρηση δεν σημαίνει ότι είσαι και «ολιγάρχης».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση» είπε τέλος ο κ. Βαρδινογιάννης συμπληρώνοντας ότι «προσωπικά καλωσορίζω αυτόν τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».